Log ind Opret Bruger

Endorfy Viro Onyx

22-11-2022 - Bjørn - 3191 Visninger

Test: Endorfy har sendt os deres Viro Onyx headset til test, vi kigger nærmere på om de kan følge med resten af feltet

 

 

HVAD ER DER I KASSEN

 

 

Pæn og robust kasse, der viser hvad du får med ved køb og på bagsiden står der specifikationer. Det er ikke verdens bedste kvalitet, men den gør det den skal.

 

Du skal dog ikke have de store forventninger om at bruge kassen som transportkasse fremadrettet, da den er lidt for spinkelt bygget til at kunne holde til det i længden.

 

 

Når du får åbnet op for godte kassen, så er der som man kan se her, alt  hvad der skal være og lidt ekstra.

 

  • Endorfy Viro Onyx headset
  • Aftagelig mikrofon
  • Ekstra ørepuder i stof
  • Plastik tildækning til mikrofon hullet
  • 120 cm kabel med indbygget kontrol
  • 150 cm adapter kabel

 

Så alt hvad du skal bruge for at komme i gang med det samme følger med, så det er faktisk bare plug´n play.

 

DET TEKNISKE

 

Det er lidt kedeligt, men vi skal jo have det med, infoen er sakset direkte fra producentens hjemmeside.

 

 

 

DESIGN

 

 

Her ser vi Viro Onyx headsettet i hele sin herlighed, og som man kan se, så har vi fået den hvide model hjem til test. 

 

Umiddelbart et flot og lækkert headset lavet i fornuftige materialer og umiddelbart kan jeg ikke finde nogle steder hvor jeg tænker, det her kommer ikke til at holde.

 

Om du er til hvid eller sort er en smagssag, men der er frit valg imellem de to farver. 

 

Rent designmæssigt, så er det eneste der lige falder i øjnene, mikrofonen. Jeg ville ønske at lidt flere gjorde noget mere ud af at gøre den neutral, da jeg personligt synes det bliver for massivt, og jeg ofte kan fange den ud af øjenkrogen. 

 

 

Her ser vi ørekoppen udefra, og rent designmæssigt synes jeg at det ser godt ud med den hvid/sølv kombination som der er brugt. Det giver et meget rent og stilrent udseende som behager denne tester.

 

Over koppen sidder selve holderen, som er lavet af metal, hvilket selvfølgelig gør at det er et temmelig robust headset. 

 

 

Selve koppen er foret med memoryskum, og som det kan anes her på billedet, så er der brugt massere, så man får en kop der er meget blød og som tilpasser sig dit øre og tilmed er med til at isolere lyden.

 

 

Indersiden af koppen er markeret med henholdsvis L og R for left/right, hvilket gør det lidt nemmere at få vendt headsettet korrekt.

 

Som man kan se på billedet, er der også en rigtig god dybde til øret, og det gavner folk som undertegnet der har sarte ører.

 

 

Selve bøjlen på headsettet, er også lavet med et godt lag memoryskum som man kan se her. Det er med til at give en dejlig behagelig følelse når man har headsettet på.

 

Selvom det godt kan se lidt klumpet og tykt ud, så er det enormt behageligt at have på og giver en perfekt aflastning på hovedet.

 

 

DET DAGLIGE BRUG

 

Hvis du leder efter et såkaldt entry level headset, som dog virkelig er godt til prisen, så behøver du ikke lede så meget længere, da Endorfy Viro Onyx vil opfylde alle dine ønsker og lidt til.

 

Lad os starte med komforten, for det er lidt den man oplever som det første når du står og mærker på et headset når det kommer ud af kassen. Det “skind” materiale man har brugt, en form for blødt gummi, er utroligt behageligt at røre ved og min første tanke var at det var da virkelig behageligt. 

 

Oven i det godt materiale valg, der har Endorfy også valgt at bruge utroligt meget padding på både bøjlen og selv puderne, så alt føles utroligt blødt og meget behageligt når man har det på, også ved længere gaming sessions. Det eneste der lige er ved komforten, det er at skind/plastik som det der er brugt, det kan godt blive lidt klisteret når først det bliver rigtigt varmt. Der er dog sørget for et par ekstra puder lavet i stof, så man burde ikke opleve nogle problemer med varmen og du har mulighed for at skifte imellem de to afhængig af om det er varmt eller koldt.

 

Lyden er god og klar og jeg må sige at til prisen er jeg faktisk en smule imponeret over det lydbillede der bliver leveret. Nuvel der er altså forskel på et headset i denne klasse og så et fra øverste hylde, men hold da op hvor Viro Onyx følger godt med.
Når det kommer til gaming har jeg oplevet et lydbillede som er balanceret og rigt på detaljer, det vil sige jeg har ikke oplevet nogle problemer med ting hvor der burde være lyd og det ikke kommer med, eller hvor headsettet har kæmpet for at følge med, heller ikke selvom jeg har spillet et spil med utroligt meget action. Ofte er det her de fleste billige headsets kommer til kort, men Onyx Viro klarer det rigtigt godt. Jeg har haft nemt ved at følge fjenderne i FPS spil kun ved at bruge lyden, og hører klart og tydeligt når der bliver reloadet eller der er en der får taget et skridt.

 

 

Mikrofonen bliver leveret med et popfilter på som er med til at din lyd overfor dine teammates ikke bliver for skarp og knasende. Dem jeg spiller med melder tilbage at lyden er fin og velafbalanceret, det vil sige meget neutral og uden for meget diskant eller bas.

 

 

KONKLUSION

 

 

Er du på udkig efter en julegave til arvingen derhjemme, og pengepungen måske ikke kan bære det dyreste på markedet, så går du ikke galt i byen med Endorfy Viro Onyx. 

 

Kvaliteten virker solid og robust, og selve følelsen af headsettet er gennemført, noget vi ellers normalt ikke ser på det billigere headsets og med et pris på 293,- i skrivende stund for en hvid version som den vi har haft til test, så kan det dårligt gøres billigere.

 

Selve lyden er klar og Viro Onyx giver et rigtigt dejligt og behageligt lydbillede, både ved gaming og musik, og kan derfor bruges som et rigtigt godt allround headset.

 

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk