Log ind Opret Bruger

EPOS H6PRO

22-05-2022 - Bjørn - 1750 Visninger

Epos H6PRO headsettet er ankommet til Esport.dk

Så er tiden kommet til den første anmeldelse på vores nye site her på Esport.dk, og vi starter selvfølgelig med noget alle gamere har brug for, nemlig et headset. 

 

I denne omgang tager vi et kig på headsettet med det mundrette navn H6PRO som kommer fra Epos (tidligere Sennheiser). Den model vi har modtaget er den såkaldte “open” model, men den kommer også i en closed model som skærmer dig mod eventuel lyd fra dine omgivelser.

 

 

Den model vi har fået tilsendt er holdt i en lækker blanding af grøn og guld blandet med sort, og det giver et virkelig “classy look". 

 

 

H6PRO fås også i mørkeblå eller hvid hvis man ikke bryder sig om farven på vores model, som er den grønne.

 

 

På højre side af headsettet finder du knappen til volumen, og endelig har man fået bygget noget som er nemt at komme til, samt super nemt at justere mens man sidder og gamer. 

 

Metal gitteret i sort som sidder lige over, er med til at man kan høre hvad der sker rundt om en eller hvis man sidder i kamp sammen med sine kammerater IRL, så er det til at høre hvad der bliver sagt. Headsettet kan dog findes i både en dyb mørkeblå eller en hvid model, såfremt man ikke er til den model vi har fået tilsendt.

 

 

Bøjlen på H6PRO er lavet lige som en gamer gerne vil have den, letvægts og behagelig. Bøjlen er beklædt med kunst læder og føles utrolig behagelig. Skummet føles utroligt blødt og behageligt, selv ved længere tids gaming.

 

 

På den anden side af H6PRO finder vi mikrofonen, som ser lidt anderledes ud end vi er vant til fra headsets. Designet er som det ses holdt i en fed farve kombination hele vejen rundt, og blandingen af guld ind i de andre farver, giver lige en følelse af lidt mere klasse.

 

 

Som man kan se her på billedet, så er der en grund til basen af mikrofonen er lidt klumpet. Det er nemlig muligt at afmontere den og sætte en dækplade på, så det ikke ser helt så nørdet ud hvis du vælger at tage dit headset med i bussen. Mikrofon basen er magnetisk, så man kan ikke få sat noget forkert til, og det fungerer super godt og er dejligt nemt og belejligt når man lige skal ud af døren.

 

 

 

Der er selvfølgelig alt hvad man kan ønske sig til headsettet for at komme i gang. Der er alt med for at bruge det til både PC og alle konsoller eller din telefon.

 

Her skulle vi faktisk have haft lidt om softwaren, men H6PRO headsettet er, desværre, ikke med software. Jeg håber at de fremover vælger at gøre så man kan bruge deres software, da jeg personligt foretrækker at ændre markant i lyden afhængig af om det er til gaming, film eller musik jeg bruger det til. Dog er det dejligt for langt de fleste, at det er “plug and play” og at der efter det er sat til, ikke skal gøres yderligere.

 

 

EPOS H6PRO er helt sikkert toppen af budget headset området, og med sine 1299,- i indkøbspris er der ikke langt til næste tier inde for headsets. Det er dog et headset som i min optik er ganske lavt prissat i forhold til hvad man får for pengene.

 

Da jeg tog det på for første gang, var min første følelse, hold da op det sidder godt og man kan dårligt mærke det fordi det er så let. Komforten er simpelthen bare utrolig på dette headset, intet mindre. Jeg har siddet og gamet med det i mange timer, uden at blive for varm om ørene eller føle at headsettet presser på. Der vil selvfølgelig være nogle hoveder hvor det ikke passer lige så godt som på mit, men jeg har vist et meget normalt hoved.

 

H6PRO er et plug and play headset, så det er bare at sætte til i maskinen, og så fungerer det 100% som det skal og derfor vil det være et godt begynder headset til den spirende gamer, da man som nystartet indenfor esports området, ikke nødvendigvis har hverken erfaring med at installere software for slet ikke at tale om selve optimeringen af indstillingerne.
 

Når det kommer til gaming, så skinner dette headset virkelig, og det er her man virkelig begynder at se hvorfor man ligger i den høje ende rent prismæssigt. Jeg spiller hovedsageligt FPS spil som CS:GO og PUBG, og jeg er overrasket over hvor nemt det er høre fjenden, som i præcis hvor langt væk han er. Det giver en kæmpe fordel som de fleste andre gamere ikke har, og jeg har sjældent stødt på et headset hvor lyden er så præcis og afgørende.

 

Til diverse andre spil, der er lyden også rigtigt god, og ganske fyldig, hvilket gør at dybden på ens spil bare bliver større og bedre. Mikrofonen er super præcis om end en smule lav i default settings, men det kan der ændres ved enten i Windows eller i det program du bruger.

 

 

 

 

 

Kommenter

#25 Puk
Er det stof eller kunstlæder, der sidder omkring ørene?
Igen, dejligt detalje orienteret info....
Indsendt for 1 år siden
#26 Bjørn
Hej Puk,
Det er stofpuder der på headsettet :)
Indsendt for 1 år siden
Copyright 2024 © Esport.dk