Log ind Opret Bruger

EPOS H3Pro Hybrid

28-06-2022 - Bjørn - 1770 Visninger

Epos H3 Pro hybrid, trådløs magi til både din PC og konsol

EPOS H3Pro Hybrid headsettet har ramt redaktionen og vi skal kigge nærmere på, om dette headset lever op til de forventninger som man med rette kan have til et headset fra EPOS (tidligere Sennheiser).

 

HVAD FÅR MAN MED

 

 

H3PRO Hybrid kommer i super solid æske som virkelig lader til at kunne tåle nogle tæsk. Kassen vil uden tvivl fungere rigtigt fint som transport kasse hvis man f.eks. står og skal på Copenhagen Games 2023.

 

 

Som man kan se her på billedet, så er kassen som lavet til at fungere som transportkasse når du skal afsted til Copehagen Games 2023. Solidt foret med som gør at dit H3PRO Hybrid ligger helt sikkert.

 

 

Der er alt hvad man kan ønske sig for at komme i gang med at bruge sit nye headset.

 

 • H3PRO Hybrid headset
 • Diverse USB ledninger til opladning og forlængelse til donglen
 • Jackstik til direkte tilslutning eller tilslutning til konsol
 • Dækplade til hvis du afmonterer mikrofonen

 

DESIGN

 

 

H3PRO Hybrid headsettet kommer i 3 forskellige farver, så der er lidt til enhver smag. Vi har modtaget det mørke/sorte headset, men her på redaktionen må vi indrømme at vi kan lide alle 3 farve kombinationer om end den hvide model er svagt i front.

 

 

Her ses headsettet fra fronten og har som sådan et ganske neutralt udseende. Det eneste der lige stikker ud, og som i min optik altid har drillet EPOS en smule, er mikrofonen, køn er den altså ikke.

 

 

På venstre side af headsettet finder vi mulighed for at koble headsettet til via jackstik, hovedsageligt til folk med konsoller. Derudover finder vi ladestik, tænd/sluk knap samt LED indikator til strøm niveau.

 

 

På den anden side finder vi bluetooth knappen samt ANC ( active noise cancellation ) knappen. 

 

 

Bøjlen i H3PRO Hybrid headsettet er lavet af metal som det kan ses her. Oveni det har EPOS gjort det ganske nemt at huske sine indstillinger, da der er tal på bøjlen, så det er til at huske hvordan det var indstillet.

 

 

Bøjlen er beklædt med en form for nylon flet, der føles ganske behageligt og ser fornuftigt ud i forhold til kvalitet.

 

 

Indersiden af bøjlen er beklædt med kunstlæder og under det er der en pæn portion skum som gør at headsettet er ganske behageligt at have på.

 

 

Kopperne er koblet på bøjlen ved hjælp af et stort “hængsel” i mangel af bedre ord. Det giver et ganske råt look som jeg altid er fan af.

 

 

Mikrofonen kan afmonteres helt som man kan se på de to foregående billeder. Der medfølger en dækplade til at sætte på headsettet, så det bare ligner et helt normalt headset.

 

 

Selve kopperne er beklædt med en blanding af kunstlæder og velour stof på indersiden, der er super behageligt at have på.

 

DET TEKNISKE

 

Som altid, så skal vi jo også have rundet det lidt tørre og tekniske, så i derude ved hvad i rent faktisk køber.

 

Højde (cm)17.6
Bredde (cm)9
Dybde (cm)18.3
Vægt (g)308
Højde (inkl. emballage)98,0 mm
Bredde (inkl. emballage)23,2 cm
Dybde (inkl. emballage)24,2 cm
Vægt (g) (inkl. emballage)732,0 g
Vægt (g)308
Velegnet tilVoksne
Egnet til børnNej
MikrofonJa

Kompatibel med (platform)

 

Multiplatform compatibility
TilslutningBluetooth ,  AUX-indgang (3.5mm) ,  RF
Tilslutning (trådløs eller med kabel)Trådløs
Akustisk principLukket
Driver størrelse (Mm.)40
Min. frekvensrespons (Hz)20
Maks. frekvensrespons (Hz)20000
Følsomhed (dB SPL/mW)116

 

SOFTWAREN

 

 

EPOS gaming suite er ganske nem at gå til, og man har en ganske fint overblik så snart man kommer ind i softwaren.

 

Du har muligheden for at justere det generelle her på første fane, og kan så vælge om det er lyden eller mikrofonen du vil justere på i bunden.

 

 

Du har mulighed for at vælge diverse predefineret settings afhængig af om du skal game, høre musik, se film eller andet. Det er også her du finder indstillingen til om du vil game i stereo eller surround.

 

 

Under mikrofon indstillingerne har du også lidt forskellige muligheder. Her kan du også ændre på hvordan din stemme skal lyde. Den kan gøres varm f.eks. så man har en lidt dybere og rundere klang.

 

KOMFORTEN

 

 

Som man nok kan ane her, så er kopperne på H3PRO Hybrid ganske godt polstret og de er dejligt bløde. Den gode polstring af kopperne er med til at gøre de timelange gaming sessioner noget mere udholdeligt, ja faktisk så jeg ikke har haft behov for at tage en pause, hvilket ellers godt kan gøre sig gældende med andre headsets.

 

Selv med den varme vi har i øjeblikket, har jeg ikke oplevet at ørene har svedt eller blevet for varme, det sker ellers ofte med lukkede headsets, da de helt naturligt har noget sværere ved at komme af med varmen. 

 

Komforten har generelt været i top, dog kan jeg lige ane at kopperne trykker meget lidt på ørene, da selve udformningen er lidt aflang og smal i det. Jeg er dog den eneste i familien herhjemme der oplever dette problem, og hverken voksne eller børn har klaget over pasformen.

 

Vægten på headsettet er også relativt lav, lige over 300 gram, hvilket også gør det noget nemmere at have på i længere tid af gangen. Det er helt sikkert med til at man ikke bliver træt i nakken og får hovedpine af for meget vægt. Vægten er også perfekt distribueret, og headsettet er hverken for tungt det eller det andet sted.

 

KONKLUSION

 

 

Så er turen overstået og vi er nået til konklusions tiden, og jeg må sige at jeg er imponeret over H3PRO Hybrid headsettet.

 

Det har været en sand fornøjelse at teste dette headset, da lyden simpelthen er genial. Jeg bruger mit headset stort set hele tiden, da jeg oftest arbejder hjemmefra, og derfor har jeg som regel musik eller YouTube kørende når jeg arbejder. 

 

Når det kommer til musikken, så klarer H3PRO Hybrid sig simpelthen så godt. Musikken er dejligt afbalanceret og lige gyldigt hvilken genre jeg har smidt efter headsettet, så har det være en fornøjelse at lytte til. Oftest kan lidt billigere headsets godt have en tendens til at halte i visse kategorier, men ikke her. Alt fra klassisk musik, døds heavy og tung trampe dakke dak musik kører bare, uden at have en oplevelse af at headsettet ikke helt kan følge med. 

 

In-game lyden, når det kommer til FPS spil, er også uden tvivl noget af det bedste jeg længe har hørt på et gamer headset. Man er ikke i tvivl om at EPOS stammer fra Sennheiser, lyden er simpelthen spot on i forhold til at høre hvor fjenderne er, og ikke mindst hvor langt væk de er. Selv de små steps, dem der er lige præcis der hvor den skiller imellem at kunne høre og ikke høre dem, dem får man med i dette headset. Det giver mig en helt utrolig ro når jeg gamer at vide at det er tæt på umuligt at få sneget sig ind på mig.

Når det kommer til andre spil, hvor musikken spiller en stor rolle i ens oplevelse af spillet, der må jeg bare sige hold da op. Når man smækker settingen over på “cinematic” i deres software, så bliver lydbilledet bare et helt andet kontra “esport” settingen. Det er en dyb og rummelig lyd der nærmest bliver malet ud over dine sanser, og oplevelsen i de store cinematiske spil bliver bare lige en tand bedre når lyden er så god som den er her.
En sjov ting som man også får med i dette headset, det er muligheden for at køre 2 lydkilder på en gang. Det vil sige du kan være koblet på din telefon via bluetooth og så køre lyden fra din pc via donglen.

 

Den medfølgende software er nem at gå til, selv for en begynder, da det hele er plug and play. Det eneste man lige kan komme ud for, det er at softwaren på donglen eller headsettet skal opdateres, men det kommer den selv og siger når tiden er til det.

 

Det eneste lidt negative man kan sige om dette headset, det er desværre prisen, som ligger til den noget høje ende. Prisen ligger på for nuværende på 1999,- hvilket må sige at være i den meget høje ende når det kommer til gaming headsets. Dog vil jeg sige, at kvalitet koster, og dette headset vil være et du kan bruge i mange mange år fremover, både til gaming, men så sandelig også til dit almindelig musik behov.

 

 

DET POSITIVE

 

 • Lækkert design
   
 • Lang batteritid
   
 • Kanon lyd
   
 • God komfort
   
 • Indbygget ANC

 

DET NEGATIVE

 

 • Høj pris
   
 • Ørekopperne kan føles en anelse smalle, så prøv dem før køb

 

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk