Log ind Opret Bruger

Logitech G840 XL musemåtte

11-07-2022 - Bjørn - 1203 Visninger

G840 Fra Logitech er en musemåtte i XL størrelse, vi ser om den passer til gameren

Sommeren har været over os, også her på Esport.dk, men efter en lunken sommer er vi nu tilbage på pinden og vi starter med en lille let sag fra Logitech som slet ikke er så lille, nemlig deres G840 musemåtte i XL størrelse.

 

Vi ser nærmere på om det er den optimale løsning til gameren, eller om der er faldgruber man skal passe på med en måtte i denne størrelse.

 

HVAD FÅR MAN MED

 

 

Det er nok ikke den store overraskelse, men der er ikke så meget med i røret, andet end det der skal være.

 

Det vil sige at der er ingen ekstra stickers eller andet, men kun den lækre G840 musemåtte. Dog er røret virkelig robust og vil uden tvivl kunne fungere som transport kasse for musemåtten hvis man skal ud til LAN events.

 

DET TEKNISKE

 

MÅL:

 

Højde: 400 mm

Bredde: 900 mm

Dybde: 3 mm

Lav profil: 3 mm

Overflade: Fintunet til højeste ydeevne

 

DESIGN

 

 

Sådan ser G840 XL ude i hele sin herlighed, et ganske pænt og neutralt udseende. Så hvis ikke man ønsker alverdens skrigende farver, så er denne måtte nok ikke et helt dårligt valg.

 

Man kan lige ane den blå farve som symboliserer G brandet, hvilket gør at enhver kender til dit LAN event vil vide at du sidder med en kvalitets musemåtte fra Logitech.

 

 

I højre hjørne af måtten har man fundet plads til et diskret “G” så folk ved hvilket brand du sidder og gamer på. På billedet her kan man lige ane hvor fine syningerne er, hvilket giver en helt glat overflade.

 

 

Bagsiden af G840 måtten er lavet af et blød gummi materiale, som er skrid sikkert, hvilket gør at din måtte bliver liggende. Den blå farve kendetegner Logitechs “G brand”.

 

KONKLUSION

 

 

Om du er til en stor stof musemåtte eller ej er en smagssag, men personligt er jeg utroligt glad for den oplevelse man har når måtten dækker hele ens arbejds eller gaming område.

 

Tykkelsen på G840 XL musemåtten er helt perfekt i min optik. Med sine 3 mm er der ikke for meget padding i måtten, det er helt perfekt i min optik, da for meget tykkelse simpelthen gør at man har en følelse af at svømme lidt rundt på musemåtten. 

 

 

Størrelsen på måtten kræver dog at man har lidt plads, men som man kan se på billederne, så er det heller ikke alverden af plads der kræves før du har det perfekte gaming underlag. Når man dækker hele sit gaming område på denne måde slipper man for et tastatur der kan stå og vippe lidt på kanten af musemåtten. Oveni det, så er man også næsten garanteret at du ikke løber tør for plads på måtten midt i en hektisk kamp mod en hoppende fjende.

 

Gummiunderlagt på måtten gør at den ligger klippestabilt på bordet og lige gyldigt hvor voldsomt jeg har gamet, så har måtten ikke rykket sig ud af stedet. Det eneste der kan siges af negative ting, er at kanten har en tendens til at bølge lidt, hvilket gør at en ærme nemmere kan sætte sig fast i kanten. Men det er virkelig en minimal ting, og jeg har lade kanten hænge lidt ud over borde (0,3 cm) og det er nok til at jeg ikke oplever nogle som helst komplikationer.

 

Overfladen på G840 XL er helt smooth men dog med noget “indbygget” modstand i syningerne. Det er som sådan ikke noget man mærker, og det er noget der skal til for at man ikke har følelsen af at sidde og game på glas. 

 

Men så er der selvfølgelig prisen på måtten, som i skrivende stund ligger på 245,- på pricerunner.dk, og det er til den lidt dyre side for en musemåtte, men man får også meget måtte for pengene som man siger.

 

Umiddelbart når det kommer til snavs, så virker overfladen til at være til at tørre direkte af for snavs, og dermed kan du nemt holde din måtte ren og pæn.

 

DET POSITIVE

 

 • Stor uniform overflade til både tastatur og mus
   
 • Virker solid og holdbar
   
 • Lækker glat overflade
   
 • Behageligt blød, omend det altid vil være en smagssag

 

DET NEGATIVE

 

 • En lidt høj pris
   
 • En smule bølger i kanten af måtten

 

 

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk