Log ind Opret Bruger
Bjørn "Neemos" Nielsen
Tilmeldt esport.dk
09/04/2022
EsportsID :
10236
Spil IDs
Doom :
Unranked
nuværende medlem af disse hold
Not a member of any teams
aktivitet

Det må man sige ja til, uden tvivl det bedste serie producerede tastatur jeg har prøvet, og jeg har testet 100+ :)

Skrevet • 15-10-2022

Der er et maks på 29 taster samtidigt på dette tastatur, så du løber tør for fingre inden tastaturet blokerer dig :D

Skrevet • 21-06-2022

#27 Logitech er generelt af meget høj kvalitet og efter de har bevæget sig ind på gamermarkedet, er det i min optik kun blevet bedre :) Men mht. anti ghosting, hvilket er hvad jeg tænker du mener, så er det noget alle gamer tastaturer har nu om dage. Det betyder at du kan aktivere flere taster på en gang, uden at det låser. På et almindeligt tastatur kan du ofte kun aktivere 3-4 taster på en gang før tastaturet er låst for flere taster. Det går jo ikke når man gamer :)

Skrevet • 21-06-2022

Hej Puk, Det er stofpuder der på headsettet :)

Skrevet • 09-06-2022

Hej Morten Umiddelbart er det vel kendt at trådløse mus ikke er langsommere end en kablet mus, det er en diskussion der er blevet lukket mange gange. Jeg har linket til en international kendt test side, og google vil vise det samme :) https://www.techradar.com/news/wired-vs-wireless-gaming-mice-key-differences-explained Vi er lige starter her på esport.dk med anmeldelser, og skal stadigvæk finde ud af hvordan og hvorledes alting skal være, men vi skal da tage det med i overvejelserne om selve sensoren skal testes. Det er dog aldrig noget jeg har hørt andre ytre et ønske om efter 11 år som tester. De fleste vil ikke være i stand til at oversætte en række tal til noget brugbart ifht. om sensoren er præcis og hurtig. Derfor vil det være testerens subjektive mening, altså min, der kommer ned på skrift og som jeg håber i så kan bruge, men vi skal nok have det med i vores overvejelser. Du skriver hvorfor vi ikke tester den ifht. andre mus, eller hvordan den performer mod andre mus. Der er jeg ikke sikker på hvordan du tænker vi skal forklare det? Vi har pt ikke ressourcerne til at lave en opsætning af f.eks 5 mus der kæmper mod hinanden. Dette er vores første anmeldelse af en mus, så alene der har vi ikke noget sammenlignings grundlag. Og generelt sammenligner man ikke i en anmeldelse af en mus, med andre mus, medmindre de kører decideret mod hinanden i artiklen f.eks Hvis du har andre spørgsmål eller input er du mere end velkommen til at skrive her eller skrive privat.

Skrevet • 07-06-2022

fking awsome, jeg vil også være gucci spiller :p

Skrevet • 07-06-2022

Det er godt nok også noget af et sprog mange piger bliver udsat for, det er under alt kritik. Herhjemme har vi taget en snak med både drenge og piger om hvordan man opfører sig online, der er ikke forskel på at være ude og sidde foran skærmen, samme opførsel :)

Skrevet • 07-06-2022
deltaget i disse turneringer
Copyright 2024 © Esport.dk