Log ind Opret Bruger

Piger i CS/esport

31-05-2022 - Zahid - 1768 Visninger

Piger der dyrker Counter-Strike

PIGER I CS
Vi har et opstartende projekt omkring noget med piger i CS, og kunne godt tænke mig at finde nogle piger som dyrker esport/cs og som gerne vil deltage i et eksperimenterende esports projekt.

Det handler om at se på hvad vi kan gøre for at forbedre esporten for pigerne, hvordan vi kan udvikle dem og give dem nogle værktøjer mm.
 

En del af værktøjerne kan være et mindre fysiskt event, hvor vi skal se på både kommunikation, strategi, taktik, motion og kost.

Først og fremmest er vi interesseret i at finde 1-2 piger som gerne vil  være med i projektets udformning. når projektet er udformet og beskrevet, så går vi til realisering sammen. 
 

Håber på at kunne finde nogen i storkøbenhavn, da projektet er funderet i Københavns Kommune. Men ellers er geografgien ikke et krav, men I skal bare regne med at selve aktiviteterne sker i København.
 

Gerne nogen i alderen 15- 27
Interesseret - så skriv en mail til info@epsort.dk


Projektet er bla. funderet i esport.dk og Copenhagen Games

Kommenter

#19 Bjørn
Det er godt nok også noget af et sprog mange piger bliver udsat for, det er under alt kritik. Herhjemme har vi taget en snak med både drenge og piger om hvordan man opfører sig online, der er ikke forskel på at være ude og sidde foran skærmen, samme opførsel :)
Indsendt for 2 år siden
#21 Game
Ja - chat ting og hvordan pigerne oplever det, er en af de ting vi skal se på i fællesskab
Indsendt for 2 år siden
Copyright 2024 © Esport.dk