Log ind Opret Bruger

CS:GO - CS2

17-05-2023 - Zahid - 1941 Visninger

Hvad skal vi og hvonår

Vi nærmere os med hastige skridt den tid hvor Valve har annonceret at ville slippe Counter-Strike 2 løs.

 

Men fra at vide at CS2 slippes løs til sommer, og til at vide præcis hvornår eller hvordan det sker, er der ikke mange der er helt kloge på endnu.

 

FACEBOOK GRUPPEN FOR COUNTER-STRIKE 2  DANMARK

https://www.facebook.com/groups/cs2danmark 
 

 

 

Vi ved 2 ting:

1. CS2 bliver officielt helt åbnet hen over sommeren. Hvis ikke der ikke dukker alt for mange bugs op, som får Valve til at genoverveje situationen.

2. At Majoren i Paris er annonceret til at være den sidste CS:GO Major, fortæller lidt.

Men som turneringsarrangør er der lidt usikker omkring nogle ting, som gør at vi ikke lige nu helt kan sige A eller B.

De ting der lige nu her på stående fod skaber lidt usikkerhed er 

Server
Forventning er at der er server indbygget i spillet, men også som Valve traditionelt har gjort fortsat er muligt at folk selv kan skabe servere. Det er bekræftet at Valve i samme hug frigiver brugbart serversoftware, men hvordan det kan stykkes sammen med turneringssoftware mangler vi info om .

Bugs
Hvormange bugs er der, hvor alvorlige er de og kan de nå at blive fikset inden CS2 slippes helt, eller risikerer man at det udsætter den endelig frigivelse lidt ?
 

CS:GO, spillet og server, kan det fortsætte
Hvis ikke af en eller anden årsag lykkedes helt med starten på CS2, vil der fortsat være mulighed for køre med CS:GO indtil CS2 er helt klar. Gælder både spil og server software.

Ebot / Get5 eller andet til at styre servere
Det forventes at der ikke vil  være noget serverstyrings værktøj vi kan anvende under kamp, og som kan implementeres i turneringssoftware, så det mangler der en løsning på.

Rankings (elo snak)
Der går rygter om at Valve har tænkt sig at indbygge noget af FaceITs ELO, og hvis det sker, hvad betyder det for statistik og rankings etc.

Statistik
Vil man kunne merge CS:GO spillerstats med CS2 stats, eller er det fra scratch.

Holdene
Og så sidst, men nok det vigtigste, vil holdene tage imod og slå over til CS2 med det samme, eller kan vi risiker en langstrukken “kamp” ligesom vi oplevede med CS16 og CSS i sin tid, hvor CSS aldrig slog 100% igennem, eller slog måske lidt forsent igennem fordi CSGO pludselig kom.
 

Der er givetvis mange andre usikkerheder end kun ovenstående, men fordi vi nu er lige på tærsklen til det hele, er det nødvendigt at vi som turneringsarrangører begynder at tænke og forberede.


Herinde på esport.dk så har vi besluttet at indtil vi er klogere på de ting der er nødvendige for selve turnerings afvikling og server kontrol, så kører vi videre med CS:GO - men vi skal også være klar til at slå over hurtigt hvis det bliver nødvendigt.

Så for nu, arbejder vi videre som om det bliver til en CS:GO sæson mere lige efter sommerferien.
Vi forventer at åbne for tilmeldinger til de nye sæsoner ca. slut juni/start juli, og formentlig skal kampene igang medio/ultimo august.

Men hvis CS2 bliver leveret til tiden, alle værktøjer som er nødvendige for CS2 og holdene tager det til sig, så er vi også klar på at slå over hurtigt.

Hvad tænker du omkring CS2 og turneringsafvikling her på esport.dk ?

 

Kommenter

#358 Jonas
Hvis det er bug frit, så det bare at slå over asap! Men som i skriver kan man frygte der er mange fejl, ikke kun spil mæssigt men også i forhold server og turneringer osv.. Fingers crossed, og håber på en hurtig smertefri transition fra GO to 2..
Indsendt for 1 år siden
Copyright 2024 © Esport.dk