Log ind Opret Bruger

IEM Cologne Er I Fuld Gang

10-07-2022 - Heine - 1216 Visninger

The Cathedral of Counter-Strike er vendt tilbage inden spillerpausen

IEM Cologne startede med Play-In stadiet d. 7. Juli, hvor holdene nu er godt i gang med den afsluttende del af gruppespillet. Der forventes et brag af en turnering inden spillerpausen.

 

Holdene som deltager til eventet er: Heroic, ENCE, Outsiders, 00NATION, Vitality, G2, Cloud9, Spirit, NIP, FURIA, MOUZ, Astralis, Movistar Riders, Liquid, Natus Vincere og FaZe

 

På nuværende tidspunkt er danskerholdet Heroic, samt den danske kaptajn Snappi og ENCE gået på tidlig sommerferie. Der er stadig håb forude med danskerbriller, da Karrigan's FaZe Clan og Astralis stadig er med, hvor begge mandskaber har vist gode takter og har sikret sig en plads i slutspillet. Det russisk-ukrainske mandskab Natus Vincere er også med i turneringen, hvor de og FaZe Clan er favoritter til titlen. 

 

Slutspillet består af de 6 hold som går videre fra gruppespillet, hvor de to ettere i grupperne starter i semifinalen.

 

Præmiepuljen står på $972.000 (~7.100.000 DKK), hvor vinderen af turneringen kan gå på sommerferie med $400.000 (~2.900.000DKK).

 

Slutspillet bliver spillet fra Fredag d. 15. Juli og bliver afsluttet med finalen Søndag d. 17 Juli og kan ses på https://www.twitch.tv/esl_csgo og https://www.twitch.tv/esl_csgob. Spilletidspunkterne lyder på:

Credit: hltv.org

Der er lagt op til et brag af en Counter-Strike weekend inden holdene tager på ferie, hvor dette event har mulighederne til at leve op til en spektakuler afslutning.

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk