Log ind Opret Bruger

Disse danskere skal spille Major i Rio

10-10-2022 - Jesper - 995 Visninger

24 hold til Major i Rio, med mange danske spillere

Den europæiske RMR er netop overstået, og vi står tilbage med 24 deltagende hold til Major i Rio. Se her hvilke danskere der skal en tur til Brasilien.

En uge med hæsblæsende CS fra den helt store hylde er nu overstået, og de 24 deltagende hold til Rio i Major står nu klart.

Mange danskere ser skuffende til, at Astralis ikke kvalificerede, men på trods af den glippede kvalifikation fra det danske lineup kan vi glæde os over, at der er 17 danskere med når startskuddet til Rio Major lyder den 31. oktober.

 

Her kommer et lille overblik over, hvordan de danske deltagere klarede sig.

FaZe (3-0) - (Twistzzz, ropz, broky, rain og karrigan)

28-25 vs. GamerLegion

19-17 vs. Fnatic

2-1 vs. Sprout

 

Mange havde forventet at FaZe ville klare skærene og gå videre til Major i Rio i Legends Stage. Men der var nok ikke mange, som havde troet, at det ville blive så snævre nogle sejre, som det i sidste ende gjorde.

Det hele startede med en knap så overbevisende sejr over GamerLegion, men efter første kamp, så FaZe sig ikke tilbage og kunne i sidste ende vinde de 3 kampe, som var kravet for at gå videre.

 

Ninjas in Pyjamas (3-0) - (brollan, REZ, es3tag, hampus og Aleksib)

16-12 vs. Astralis

16-7 vs. Bad News Eagles

2-1 - Cloud9

 

Efter den nytilkomne IGL Aleksib var forventningerne til NiP at de ville klare cuttet og gå videre til Major i Rio, men nok næppe at de ville gøre det på så overbevisende facon, som de gjorde. De startede ud med at slå et hårdt kæmpende Astralis, og kunne i sidste ende vinde 2-1 over Cloud9, og derved tage deres plads videre til Legends Stage.

 

ENCE (3-0) - (valde, Snappi, dycha, Maden, SunPayus)

16-8 vs. HEET

16-6 vs. Falcons

2-0 vs. BIG

 

Vanen tro, så spiller ENCE godt, når det virkelig gælder. De gjorde det til den sidste Major, og nu gør de det igen. ENCE vinder alle deres kampe, og beviser at på trods af udskiftninger, så formår de stadig at få det mest optimale ud af holdet og kvalificere sig til Legends Stage af Majoren. Helt sikkert en underdog at holde øje med, når Majoren starter.

 

Sprout (3-1) - (Staehr, Zyphon, lauNX, slaxz-, refrezh)

19-17 vs. forZe

16-12 vs. Spirit

1-2 vs. FaZe

2-1 vs. B8

 

Et af de danske lyspunkter under denne kvalifikation til Rio Major var uden tvivl Sprout. De leverede blændende spil, og formåede at hive FaZe ud på 3 maps i deres eneste nederlag under denne turnering. Der blev ramt top-niveau under alle kampe, og det udløste i sidste ende en plads til Majoren som Legends. En dejlig overraskelse set med danske briller.

 

Heroic (3-1) - (cadiaN, sjuush, stavn, TeSeS, jabbi)

16-5 vs. SAW

12-16 vs. Outsiders

16-6 vs. Sangal

2-0 vs. BIG

 

Der har i den senere tid været lidt tvivl om, hvem der er det bedste danske hold, og lige nu står det klart. Efter Heroic har formået at kvalificere sig til Legends Stage, så må man vel bare erkende at de lige nu topper listen over danske lineups, og beviser, at de hører til på denne plads. De formår at ramme deres top-niveau, og spille sig videre uden nogen nævneværdige problemer.

 

Vitality (3-1) - (ZywOo, apEX, dupreeh, Magisk, Spinx)

16-6 vs. FANTASY

10-16 vs. BIG

16-7 vs. Monte

2-1 vs. MOUZ

 

Vitality lever op til favoritværdigheden og tager en plads videre til Majoren. Omend det bliver en tur forbi Challenger Stage så er de stadig repræsenteret. De har siden starten af året ikke været dem selv, men har i den senere tid - og med tilføjelsen af Spinx - ramt det niveau som forventes af det nu internationale lineup.

 

GamerLegion (3-2) - (iM, keoz, acoR, siuhy, isak)

25-28 vs. FaZe

16-10 vs. Aurora

20-22 vs. Spirit

2-1 vs. G2

2-0 vs. B8

 

GamerLegion befinder sig nu på den øverste hylde af CS efter de har kvalificeret sig til Majoren. Turen dertil var ikke nem, da de måtte igennem alle 5 kampe for at nå dertil, men med godt spil i kampen mod G2, så kulminerede det hele med en sejr i den femte kamp mod B8 og derved kvalifikationen.

Dette lineup har kun været sammen en måneds tid, så det bliver spændende at følge deres vej under Majoren.

 

fnatic (3-2) - (KRIMZ, mezii, nicoodoz, roeJ, FASHR)

16-4 vs. Aurora

17-19 vs. FaZe

9-16 vs. B8

2-0 vs. Eternal Fire

2-0 vs. 1WIN

 

Det tidligere svenske mandskab er nu gået internationalt, og lukrere lige nu på den succes ved at kvalificere sig til Majoren. Vejen dertil synes lang for fnatic, men når de først åbnede op for sluserne så gik det kun en vej, og det var deres, hvilket de beviste i deres to sidste kampe, hvor de dominerede deres modstandere.

 

Astralis (1-3) - (gla1ve, Xyp9x, blameF, Farlig, MistR)

12-16 vs. Ninjas in Pyjamas

16-9 vs. Eternal Fire

3-16 vs. Bad News Eagles

0-2 vs. forZe

 

Allerede inden turneringens start så det svært ud for Astralis, da de måtte undvære konfig, som var ude grundet en skade. Dette banede dog vejen for MistR, som nogle vil mene greb chancen og beviste sit værd på trods af at Astralis ikke gik videre.

Astralis har været repræsenteret ved 17 majors i streg, men ved den 18. glippede det totalt, og må lige nu se Majoren fra sofaen.

 

G2 (1-3) - (NiKo, huNter-, HooXi, mONESY, jks)

16-0 vs. ECSTATIC

13-16 vs. Cloud9

13-16 vs. 1WIN

1-2 vs. GamerLegion

 

Verdens bedste rifler kommer ikke med til Majoren. Det må siges at være en gedigen nedtur for G2, at de ikke formår at kvalificere sig til Rio. De havde chancerne, men til sidst manglede de marginalerne, og det ender deres run. De må ligeså vel som Astralis se turneringen fra sofaen, i stedet for at være tilstede i arenaen.

 

Monte (1-3) - (REDSTAR, Fessor, Woro2k, DemQQ, joel)

9-16 vs. Outsiders

16-3 vs. SAW

7-16 vs. Vitality

0-2 vs. K23

 

Den tidligere Astralis Talent spiller Fessor har fundet et nyt hold i form af Monte. Et hold med masser firepower, og som var en tur gennem den åbne kvalifikation. Under den europæiske RMR kom de dog til kort, og fik kun en enkelt sejr i stedet for de påkrævede tre for at kunne kvalificere sig til Majoren. Hvis holdet bliver sammen, så bliver det helt sikkert et lineup, som man skal se efter.

 

ECSTATIC (0-3) - (Queenix, maNkz, Cabbi, brzer, kraghen)

0-16 vs. G2

16-19 vs. B8

0-2 vs. forZe

 

Generelt må det siges at have været for stor en mundfuld for ECSTATIC, som end ikke formåede at vinde bare én kamp under denne turnering. ECSTATIC var igennem den åbne kvalifikation, men måtte desværre se sig slået i alle kampe. Dette er dog god erfaring og helt sikkert en oplevelse rigere for de unge gutter, som helt sikkert vil tage dette med videre.

 

FANTASY (0-3) - (ayken, rilax, tudsoN, br0, Topa)

6-16 vs. Vitality

12-16 vs. Sangal

1-2 vs. Illuminar

 

Et hold, som mange ikke kender, men der findes på FANTASY et par stjerner, som virkelig formår at skyde fra sig. De har taget den - for nogen - mindre kendte danske spiller br0 med. En spiller som har brugt meget tid på internationale hold, og derfor er lidt et uskrevet blad for den danske scene, men som helt sikkert beviser sit værd ved at spille med i forsøget på at kvalificere sig til Majoren. Det lykkedes dog i sidste ende ikke, og må i sidste ende, som så mange andre se turneringen fra sofaen.

 

 

17 danskere er videre til Majoren i Rio, som løber af stablen fra den 31. oktober til 13. november.

24 hold starter i sambaens land Brasilien, hvor der til sidst kun vil være én vinder.

Der vil være fest og glade dage under hele majoren, det er nærmest kendetegnet ved det brasilianske folkefærd, og så er det store spørgsmål så bare.

Hvem vinder majoren? Har du din favorit?

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk