Tobias Rolandsen til AGF ESPORT

AGF Esport tilføre Tobias Rolandsen til FIFA academy hold.
Tobias Rolandsen ligger lige nu påSportsgaming.dk’s 43. plads iblandt de danske FIFA spillere.
 
”Vi er stolte over at kunne præsentere Tobias til vores lineup i FIFA, han er dedikeret og moden ung mand, som passer perfekt ind på vores stærke FIFA hold. Jeg glæder mig meget til at følge han
s udvikling og håber, at vi ser hans potentiale folde sig ud hos os. Tobias har den rette mentalitet samt hans værdier og holdninger kan bringe ham langt.” Udtaler Sportschef Michael Rüsz.
 
Tobias Rolandsen selv skriver om kontrakten:
”Det er en ære at skulle repræsent ere en kæmpe dansk klub som AGF. De har et fremragende setup, som jeg er sikker på, kan hjælpe mig på mange forskellige punkter. Samtidig har jeg nogle dygtige teammates, og en virkelig god coach.”
 
FIFA træneren Kenneth Bank udtaler: ”Jeg er utrolig glad for, at få tilknyttet Tobias Rolandsen som Academy spiller i AGF Esport. Tobias har de rette både spilmæssige og personlige egenskaber som skal til for at begå sig i AGF Esport. Samtidigt har han gennem hans tid i det Esportslige foreningsliv opnået en god forståelse for, hvad det vil sige at begå sig på et hold, samt hvad der skal til, for at performe til diverse turneringer.”
 

Login
 Glemt password?
Registrer