FirmaCS #3: DR Licens vinder finalen i FirmaCS

Dr Licens mødte Dust2 DPL Admins i FirmaCS #3 finalen. Så faldt licenshammeren og da støvet havde lagt sig, var det DR Licens, der kunne tage fra Bella Center med pokalen. DR Licens mødte Dust2 DPL Admins i FirmaCS #3 finalen. DR Licens efterlod Dust2 i støvet og gik derfra som vindere af FirmaCS #3 og en præmie på 10.000 kr. "Det er jo for sindsygt," er det første, der kommer ud af munden på DR-holdet. "Vi havde aldrig turdet håbe, vi ville komme så langt. Vi har været pissenervøse før og under hver kamp. Det har jo været virkelig hårde modstandere." "Vi har slet ikke pracced (red. trænet), vi har spillet sammen til sidste FirmaCS, og så den her, men vi har jo slet ikke øvet os." Indskyder 1dR lamslået over at have vundet. Hos Dust2-holdet er stemningen mere nedtonet. "Vi har spillet CS i syv timer. Det er hårdt. Virkelig hårdt at holde koncentrationen i så lang tid. Det er en kombination af træthed og den lange tid, de her kampe har taget. Og så er DR Licens bare et bedre hold os end. De spiller virkelig godt," siger Grand efter at have sundet sig lidt ovenpå nederlaget. "Vi kom ind i FirmaCS med ét mål: at komme til Copenhagen Games og spille i finalerne. Efter det var vores næste mål at blive nummer ét," fortæller Grand, "Det er første gang vi er med til Copenhagen Games, og det er første gang, vi spiller på en scene. Det her er stort selv, når vi ikke vinder førstepladsen." Overtid på overtid på overtid Det startede som en utroligt tæt kamp, hvor begge hold fulgte hinanden tæt hele vejen op til 15 - 15 og overtid. En overtid bliver til to, og så tre. Holdene ser mere og mere pressede ud, men så kommer forløsningen. Dust2 lukker tredje overtid med 24 - 20. Lettelse. Pladserne rømmes for at få noget at drikke, en cigaret, tisset af. Klokken er 23:00 og der er potentielt to maps tilbage. Dust2 synker ned i støvet DR Licens var dog ikke interesseret i en all-nighter. Som et hold Master Guardians, der smurfer i silver faldt licenshammeren over Dust2 igen og igen og igen. Med en brutal føring på 13 - 4 synede intet til at kunne redde Dust2 fra nederlag på andet map. Men så opstod der tekniske problemer. En mulighed for Dust2 til at samle sig og komme igen? Nej. 16 - 6 sluttede andet map. Stillingen 1 - 1. Licenshammeren falder Støvet efter andet map, når næsten ikke at lægge sig førend DR Licens har lagt et forspring på 8 - 0. En finalevinder er næsten fundet. Dust2 bøjer sig i støvet og må anerkende at Licenshammeren er faldet, og de har bare at betale prisen. 16 - 2 slutter det tredje map. Den overlegne sejr i hus tager DR Licens pokalen og præmien på 10.000 kr. Hvad skal vinderholdet så nu? "Det kan måske godt være, der er plads til en fadøl!" Slutter 1dR som bakkes op af sine holdkammerater. Gik man glip af finalekampen, så kan man gense den på FirmaCS officielle Twitch her:

Partner

Det er med glæde, at vi kan annoncere, at WAOO også i sæson 4 har valgt at bakke op om en af Danmarks største esports turneringer.

Danmarks bedste internetudbyder

Med fiberbredbånd fra Waoo får du en stabil og fremtidssikret bredbåndsforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din internetforbindelse skal være, og om du vil have TV og telefoni med.

Seks gode grunde til at vælge fiberbredbånd fra Waoo:

  1. Waoo Hastighedsgaranti
  2. Up- og download hastighed går lige hurtigt
  3. Bredbånd nok til alle
  4. Få en lokal leverandør
  5. Din forbindelse påvirkes ikke
  6. Fremtidssikrer din bolig

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer