Log ind Opret Bruger
seneste Kommentarer

Hej, DS´ Stormtropper er godt tilfreds med at være i E3, sidste sæson mødte vi også E/F hold, hvor det var meget lige. Vi har stort set samme hold.

skrevet af Nils • 25-08-2023

EUC Sjælland, vil gerne ned i G, vi er et nyt hold og vi er alle forholdsvis lav i rank, der er ikke nogen der overstiger silver. Vi startede med at spille sammen for ca 14 dage siden. vores faceit ELO overstiger ikke de 800. Vi kan se at der er hold i gruppe G der har ønsket at komme i E. Jeg ved ikke hvad jeres grundlag er til denne placering, men syntes det ville være en bedre løsning hvis vi kom i G, og de evt kom i F.

skrevet af Dan • 25-08-2023

Abacus Medicine er tilfreds med E3. Men vi kunne meget godt tænke os at få kampprogrammet ASAP, da vi ikke kan stille hold d. 30 :)

skrevet af Jacob • 25-08-2023

Enig i opdeling - Telenor Vi har også udfordringer med at stille hold d. 30., så vi håber på et kampprogram hurtigst muligt :-)

skrevet af Frederik Jon • 25-08-2023

Hej, Vi fra UBSend ønsker og komme ned i G da det er den gruppe som vi har ønsket og vi i sidste sæson slet ikke fik nogen point. :D Det kunne være lidt sjovere og spille mod nogen på samme niveau. PFT

skrevet af Mads • 25-08-2023

Det er en kombination af mm rank, elo, hvis holdet har spillet med før, antal division, antal hold og det ønsket skill gruppe der afgøre hvordan holdene er placeret. Nogle gang er hold placeret anderledes end de ønsker, fordi deres skill niveau ser anderledes ud Men jeg ser på det

skrevet af Zahid • 25-08-2023

Nærmest alle i gruppe E2 ønskede D. Skulle man ikke bare omdøbe den til D3?

skrevet af M. • 25-08-2023

Columbus Esports spillede i E sidste sæson men har siden da mistet flere vigtige nøglespillere. Derfor skal vi en division ned til F. Ligeledes har vores erfarne spillere ikke mulighed for at spille hver onsdag i denne sæson, hvorfor vi stiller med et gennemsnitligt dårligere hold end tidligere. Sidst vi spillede med et uerfarent hold (i E divisionen), tabte vi bl.a. 16-0. Derfor er det afgørende for os at vi kommer et niveau ned for ikke at tabe alle kampe i denne sæson. Venligst ryk os ned til F. På forhånd tak. /Steven, Columbus Esports

skrevet af Steven • 25-08-2023

Det er jeg med på, men ens start-faceit ELO er jo 1000, desuden vores gennemsnitlige ELO er 740.

skrevet af Dan • 25-08-2023

Vi, Sparekassen Danmark eSport, er fint tilfredse med vores placering. Det er første gang vi er med, så har svært ved at give begrundelse andet end at Elo/mm niveauet passer.

skrevet af Jonas • 25-08-2023

Sund & Bælt er tilfredse med vores placering :-)

skrevet af Nikolaj • 25-08-2023

Vi er uforstående for vores placering, Karensmindeskolen. Vi spillede tidligere i gruppe E, hvor vi endte med en 3. plads. Vi har ønsket E igen, da vi tænkte det ramte niveauet godt. Nu er vi så endt i gruppe D med en average ELO på 1327. Vores modstandere har hhv. en average ELO på 1719, 1437, 1568, 1683 og 1683. Hvis vi vælger vores bedste 5, som folk jo gør når det spidser til, men som vi helst ikke vil hele sæsonen, så har vi en average på 1578 ELO mod 1877, 1564, 1568, 1762 og 1902. Jeg synes de tre af holdende (Netip, ThinBlueLine og Playing From Cafhee?) enten skal placeres højere, og ellers bør vi rykkes ned.

skrevet af Kristian • 25-08-2023

Norlys Energy Trading A/S kunne godt tænke sig at spille imod Norlys og Norlys - Data, Integration og Aut. Hvis det altså kan lade sig gøre? Kan se de også har sat sig som D. Så kan vi få afgjort hvem der er de bedste ;D Synes personligt at Netip og Playing From Cafhee? burde byttes med cBrain A og LAIT. Playing From Cafhee? har vi spillet imod før, og det virkede ret så lige. cBrain A har mange spillere i høj/mellemhøj elo kontra Netip /Rasmus, Norlys Energy Trading A/S

skrevet af Rasmus • 25-08-2023

Uden at skulle kalde nogen ud, synes vi fra Karensmindeskolen, at det er underligt, at vi er dem der er endt i D rækken. HMF Group udraderede E rækken sidste sæson. De 5 der spillede sidste år ligger i gennemsnit primært lem eller har omkring 2000 faceit Gennemsnittet på de 5 der spillede stort set alle kampe ligger på 1830 ca, hvis man regner med faceit og jeres omregnings grafik. Hvordan lander de i e? :) Kald det ondt i røven fra sidste sæson hvis i vil. Jeg kalder det en skævvridning af placering, da det elo nærmere svarer til c/b rækken

skrevet af Mads • 25-08-2023

Selvom vi er blevet placeret i gruppe E, havde vi oprindeligt ønsket en placering i skillgruppe F. Efter at have studeret de andre hold i gruppe E nøjere, er det vores opfattelse, at der er en markant forskel i evner mellem os og de øvrige hold. Vi er tre spillere, som aldrig tidligere har spillet, og det kan derfor blive en udfordring for os at konkurrere mod hold, som har mange tusinde timer i spillet. For at sikre en positiv og motiverende oplevelse gennem hele sæsonen, mener vi, at det ville være mest fordelagtigt for os at spille mod hold, hvor der er en mere jævnbyrdig konkurrence. Vi ønsker derfor venligt at blive overvejet til en placering i skillgruppe F, da vi tror, at dette vil give os en bedre chance for at nyde spillet og samtidig udvikle vores evner i et passende tempo. På forhånd tak for jeres forståelse og overvejelse. // Enablment

skrevet af Olaf • 26-08-2023

cBrain B er tilfredse

skrevet af Morten • 27-08-2023

Hvad er overvejelserne bag et loft på 10 mand? Som jeg ser det, så løser det ikke det problem, at hold kan tilmelde fem 2k elo, og fem 1k elo, for derved at ende i en ca 1500 elo bracket. Vi oplevede at flere hold gjorde brug af dette. Nogle hold brugte slet ikke deres low elo spillere, mens andre bare stillede med de dygtige i vigtige kampe. Hvorfor ikke begrænse antal spillere til 7? Det giver rigeligt fleksibilitet til en travl hverdag, særligt når det kun er én kamp om ugen. Det burde alt andet hjælpe på problemet.

skrevet af Kristian • 25-07-2023

Især i Firma:CS er der mange hold som ikke kan komme igennem sæsonen uden at have flere spillere med. Her i sidste sæson har der været hold med op til 15 spillere på holdet, for at få spillet kampene i sæsonen. Da vi åbnede op med løbende spillertilføjelser, gav det faktisk en direkte mærkbare effekt, med mange flere spillede kampe. Men det gav også et problem med skævridning af skills niveauet i en hel gruppe. Hvis vi skaler det helt ned til 7 personer, så er jeg ret sikker på at vi vil opleve flere kampe som bliver forfeittet. Jeg tænker også vi skal gøre det her trinvis fra sæson til sæson, til vi rammer den helt rigtige grænse. Så rammer det ikke hårdt, men giver plads til at visse hold/virksomheder får en gradvis tilvænning. Med hensyn til skills niveau, så er det således : TILMELDING Ved tilmelding til sæsonen, kan vi placer holdene baseret på deres skills niveau. Der er spiller som ikke er på faceit, hvilket gør det en anelse svært, men i store træk så har vi fod på hvordan holdene ligger ved tilmeldingen og opdelingen. Men der er hold som har spillere med ELO helt ned i bunden, og spiller med ELO helt oppe. Den er svær, og her kan vi i princippet ikke gøre andet end at tage snittet af deres ELO ved tilmelding. UNDER SÆSONEN Er der nu indført et max elo i hver gruppe, for nye spillere Det burde stoppe problemet med at et hold midt i sæsonen pludselig kan få en spiller ind som ligger 1000 elo højere end niveauet i gruppen. Er der andre ting vi kan se på med Skills niveauet, må I meget gerne skrive det til os

skrevet af Zahid • 26-07-2023

Hejsa. Jeg nåede ikke at tilmelde vores hold i går aftes. Er der mulighed for, at jeg kan tilmelde os i dag, fredag den 25. august? Mvh

skrevet af Michael • 25-08-2023

Merkle Aarhus vil gerne rykkes op i E6, da vi i sidste sæson var i F og der var ikke meget modstand :D. Nogle af de hold vi vandt over sidste sæson er også over os denne sæson.

skrevet af Ulrik • 14-04-2023

Fello+wmind vil gerne op, vi er i F2, men har mange gamle spillere der bare ikke er aktive på faceit eller mm. Vi burde sagtens kunne klare os i D, måske C, så det bliver nok ikke så sjovt for nogen at vi er i F.

skrevet af René • 14-04-2023

Thin Blue Line – Aarhus har et ønske om ikke at spille i 1. division, idet vi er et helt nyt hold, der stort set ikke har spillet sammen, ligesom flere af os ikke har spillet længe. Vi har alle skiftende arbejdstider, der betyder, at vi sjældent har mulighed for at spille sammen, og vi vil formentligt sjældent kunne stille med det stærkeste hold på kampdage af samme årsag. Mange af vores stand in’s er low elo, hvorfor der vil være utrolig meget udsving i kvaliteten.

skrevet af Malte • 14-04-2023

Banking Circle vil gerne rykkes på til C2 da vi vandt eller spillede uafgjort i alle kampe i C2 sidste år, og vi har fået en ny spiller med i år som øger vores gennemsnit. Jeg tror vores niveau vil være for højt til vores modstandere i D1, så vi vil hellere tage imod udfordringen at spille mod potentielt lidt bedre i C2. Det ser ud til at C2 er højere niveau end sidste sæson nemlig.

skrevet af Petteri • 14-04-2023

Levring Efterskole vil gerne længere ned, da vi har fået vores pedel på holdet, som ikke har spillet særlig meget.

skrevet af Veli • 14-04-2023

DS´ Stormtropper er helt enige i valget af SKILL GRUPPE F2 (+800).

skrevet af Nils • 15-04-2023

Jagtbar er fint tilfreds i gruppe: SKILL GRUPPE E5 (+1000)

skrevet af Benjamin • 15-04-2023

SGRE A/S | Blades tænker at vi umiddelbart passer bedre ind i gruppe E6, da der her ligger hold vi tidligere har spillet nogenlunde lige med og/eller tabt imod.

skrevet af Michael Nauheimer • 15-04-2023

Lige for at tilføje, så har Merkle Aarhus og Merkle CPH haft et par trænings kampe, og umiddelbart er niveauet højere på Aarhus holdet (F1) end på CPH holdet (E6).

skrevet af Christian • 16-04-2023

Vi kan flytte jer op til E5, fordi der er en der som gerne vil flytte ned ?

skrevet af Zahid • 16-04-2023

E6 er desværre ikke rigtigt muligt. Men vi måske få jer ned til F1 ?

skrevet af Zahid • 16-04-2023

I er nu flyttet en gruppe ned.

skrevet af Zahid • 16-04-2023

I er nu flytte en gruppe op

skrevet af Zahid • 16-04-2023

I er nu rykket ned til F2

skrevet af Zahid • 16-04-2023

I er nu flyttet op til E5

skrevet af Zahid • 16-04-2023

Jeg tror heller ikke det ender helt skævt. Så det har vi ikke nogen indvendinger mod.

skrevet af Michael Nauheimer • 16-04-2023

Det er fint med os!

skrevet af Ulrik • 17-04-2023

Os fra cBrain er fint tilfredse.

skrevet af Mikkel • 17-04-2023

Vi er i pulje med EasyGkillz, hvilket vi tabte ret stort til i sidste turnering, hvis resten af niveauet er det samme, så skulle vi måske en takt længere ned. :/

skrevet af Veli • 17-04-2023

De 2 nederste grupper F2 og F3 er fuldstændigt det samme. Samme niveau hold der er delt ud random på de 2 grupper.

skrevet af Zahid • 17-04-2023

Det blev E2, så passer puslespillet med antal hold også Det er nogenlunde samme skillssæt i alle E grupperne.

skrevet af Zahid • 17-04-2023

Så er I flyttet til F1

skrevet af Zahid • 17-04-2023

Schneider-Electric vil gerne ned, vi har 2 nye på vores hold den ene er silver, den anden har aldrig spillet cs:go før

skrevet af Steffan • 17-04-2023

Hvornår forventes det at vi kan se kampene, som skal spilles? Går ud fra at første kamp stadig er nu her på onsdag d. 19? :)

skrevet af Simon • 17-04-2023

Jysk IT er tilfreds med vores placering.

skrevet af Lars • 17-04-2023

Kamp planlægning går igang i aften Hvis ikke andet driller, så har i det iaften eller imorgen.

skrevet af Zahid • 17-04-2023

I ligger i E4 Alle i E grupperne er nogenlunde ens. Under jer er der kun F som den nederste gruppe. Der er stor forskel fra E4 og ned til F Vi kan hellere ikke bytte jer med nogen fra F, fordi de kommer til at tabe alle deres kampe stort. Det ser ret svært ud.

skrevet af Zahid • 17-04-2023

Columbus Esports vil gerne ned i F som vi har ønsket, da de fleste af spillerne er helt nye i år.

skrevet af Tobias • 18-04-2023

Zahid, hvordan kontakter vi Staff??

skrevet af Morten • 19-04-2023

Ind på discord https://esport.dk/faq

skrevet af Zahid • 20-04-2023

Vi kan i AWP3 ikke helt forstå, hvorfor der er to lørdagskampe? Vi sad faktisk klar i går til at spille, da vi har lagt alle onsdage ind i kalenderen, og ser så, at vi for det første ikke skal spille på 'dag 2' i kampkalenderen (i går), men samtidig, at vi pludselig har to uger, hvor vi spiller to kampe - de to af dem om lørdagen. Vores hold har jo meldt sig på, fordi de ved onsdage kan lade sig gøre, men lørdage er ret svære for os, da folk typisk har andre planer. 1: Hvordan kan det være I har lagt lørdagskampe, når vi samtidig har onsdage, hvor vi ikke har kampe? 2: Kan vi ikke gøre noget ved det? - vi kan ikke spille lørdage.

skrevet af Mads • 27-04-2023

Der er enkelte steder hvor vi har måtte lave nogle få justeringer, for at få puslespillet til at passe. Beklager Alle kampe lagt ind er vejledende, og tag fat i modstander og blive enige om ny dato Du kan se hvordan man kan flytte kampe https://esport.dk/faq/13

skrevet af Zahid • 27-04-2023
Copyright 2023 © Esport.dk