Log ind Opret Bruger

Spiller karantæne

21-10-2022 - Zahid - 1996 Visninger

Grundet overtrædelse af regler

En paragraf i regler som skal tages seriøst 

§1.2 Code of Conduct   
Det forventes at hver deltager opfører sig med respekt over for repræsentanter for esport.dk, presse, seere, partnere og andre spillere. Dette gælder adfærd i spillet samt chats, Discord, kommentarer og andre medier.   

Deltagerne må ikke deltage i chikane eller hadefulde ytringer i nogen form. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:   
Hadefulde ytringer, stødende adfærd eller verbalt misbrug relateret til køn, kønsidentitet og udtryk, seksuel orientering, race, etnicitet, handicap, fysisk fremtoning, kropsstørrelse, alder eller religion.   
 

               - Forfølgelse eller intimidering (fysisk eller online).

               - Publicering eller trussel om publicering af andres personlige oplysninger.

               - Uvelkomne seksuelle kommentarer, vittigheder og/eller seksuelle tilnærmelser.

               - Fortaler for eller opmuntring til enhver af ovenstående adfærd.


Overtrædelse af denne Code of Conduct vil resultere i mulig udelukkelse af den krænkende spiller fra aktuelle turneringer, hvor de deltager, og kan resultere i yderligere straffe derefter og samtidig også miste deres ret til at modtage eventuelle gevinster.    
 

I tilfælde af gentagne eller ekstreme overtrædelser kan straffe omfatte diskvalifikation eller forbud mod fremtidige esport.dk begivenheder og/eller turneringer.

Reglerne kan i deres helhed læses her
https://esport.dk/pages/esportdk-regler  

 

Der har netop udspillet sig en situation hvor vi har måtte tage ovenstående paragraf i brug, fordi der under en officiel kamp desværre har været en spiller, som har udtrykt sig sexistisk.

Her på esport.dk handler det jo primært om alle turneringerne og kampene, men det handler også om samvær, sammenhold, community og indbyrdes respekt. Vi har en række værdier som vi værner om, og som sikrer at der er plads til alle.

Vores regler er derfor ikke alene skabt for at sikre kampafvikling bedst muligt, men også for at sikre at så mange forskellige mennesker som vi er herinde, kan færdes og funger i samme sfære.


Ofte når man dyrker online fællesskaber, så er man "gemt" bag en skærm, og det gør at visse hæmninger som man normalt ville have i en “face-to-face” situation forsvinder, hvorfor der kan være kort vej til at overtræde grænser for ganske normal samvær.

Det kan ødelægge meget for de enkelte implicerede, men også for communitiet som sådan.
Selvom det heldigvis er sjældent at de situationer opstår herinde, slår vi alligevel vi hårdt ned når det sker.

Den pågældende spiller er udelukket for en periode på 2 år fra hændelsesdatoen.
Udelukkelsen gælder for alle aktiviteter på esport.dk, Copenhagn Games og alle de øvrige aktiviteter vi har.

 

 

 

 

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk