Log ind Opret Bruger

Razers founder afgået ved døden

05-05-2022 - Zahid - 1911 Visninger

Robert Krakoff, en ikonisk skikkelse i esports branchen

Razers oprindelig founder Robert Krakoff, kendt rundt omkring som RazerGuy er afgået ved døden 26. april 2022 i en alder af 81. år. 

Tilbage sidste i 90erne og i starten af årstusinde skiftet kom det første rigtige gaming brand til live. 
Manden var Robert “RazerGuy” Krakoff og branded var Razer.

 

 

Det først rigtige gamer produkt var musen Razer Boomslang - en monster af en kuglemus.

Fordi det var det første hardcore esports produkt blev Razer verdenskendt allerede der, men dog uden at det blev skabt som en stor forretning. 

De første mange år bød på mange kampe, herunder også konkurser, inden Razer i 2005 begyndte at få fat fat i markedet. 

Krakoff har inden sit arbejde indenfor gaming, været involveret i mange ting. Har b.la. spillet professionel amerikansk fodbold, arbejdet professionelt med fitness og har skrevet en række bøger .

 

Under danske forhold var Krakoff og Razer et af de første større sponsorater til SLAP LIGAEN, som var en større dansk turnering og forløberen for esport.dk her. Samarbejdet med Razer starter i starten af årtusinde skiftet og forløb ind i omkring 2010 med et sponsorat til daværende Counter-Strike team Spirit Of Amiga (SoA), som var Danmarks første esports team som opnåede international anerkendelse. 
 

Krakoff var en meget respekteret og velllidt skikkelse i hele den globale eportsbranche, hvor han har sat sit personlige præg på udvikling på mange måder, med både produktudvikling og som samarbejdspartner, sponsor, støtte og mentor for et hav af mennesker over hele verden.


Robert Krakoff efterlader sig kone, 2 børn og 5 børnebørn.

 

 

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk