Log ind Opret Bruger

Hummel partner med Guild Esports

25-04-2023 - Zahid - 1789 Visninger

Hummel tegner aftale med David Beckhams esports org

I 1923 udvikler Albert Messmer en af de allerførste reelle fodboldstøvler i verden. Det blev til etablering af virksomheden Messmer & Co., som senere bliver kendt som Hummel.

Her i 2023 kan danske Hummel således fejre 100 år. 
Men det er næppe derfor vi ser Hummel bevæge sig dybere ind i esportens verden.

Det handler nok mere om, at I takt med at esporten vokser, så vokser også behovet for mere professionelt look, og kva. at den professionelle del af esports branchen, direkte har optaget den almindelige sports beklædningstraditioner, så giver det mening for en virksomhed som Hummel at være tilstede.

Hummel har passende tidligere gjort i sponsorater indenfor fodbold og håndbold, hvor der er tegnet aftaler med flere hold. Men nu er de altså også igang med esporten.

Hummel har således indgået et 3årig aftale med Guild Esports, der delvis er ejet af den kendte tidligere fodboldspiller David Beckham. 

Men det er ikke det eneste eller det nyeste.

Tilbage i jan 2023 løftes sløret for et samarbejde med franske Team Vitality.
Tidligere har Hummel indgået samarbejder med Astralis og mange andre danske esports organisationer.

Denne gang er det så med britiske Guild Esports. Hummel er altså godt igang med grave sig ind i esport, hvilket jo er kærkommen tiltag, fordi netop sponsormarkedet er blevet svær for esporten siden corona indtraf, og markedet har ikke rigtigt bevæget sig ud af det endnu.

 

"Vi er glade for at byde Guild Esports med David Beckham som medejer velkommen til hummel-familien. Som brand har vi en ambition om at ændre verden gennem sport og samtidig fremme diversitet og inklusion, og vi ser mange af disse værdier afspejlet i Guilds tilgang til esport," udtaler hummel CEO, Allan Vad Nielsen

 

Den nye aftale er indgået i samarbejde med Hummels britiske licenspartner SportsPro.

Jasmine Skee, CEO for Guild Esports, skriver at fælles værdier som lighed og inklusion danner grundlaget for samarbejdet.
 

"Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere hummel som vores nye eksklusive tøjpartner. Partnerskabet er en vigtig milepæl i vores øgede fokus på merchandiche, og for første gang nogensinde får vores fans mulighed for at købe et stort udvalg af Guild-produkter hos nogle af Storbritanniens største forhandlere. Vi ser frem til et stærkt samarbejde og glæder os til at have hummel-vinklerne på vores spillertrøjer."

 


Guild Esports har spillere i hus indenfor CS:GO, Fifa, Fortnite, Rocket League og Valorant.
Aftalen er sat igang nu, og gælder for de kommende 3 år.

 

https://www.hummel.dk/ 
https://guildesports.com/ 
 

Ritzau

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk