EDU CUP CS:GO #3 - VINDERE

Rydhave 1 vinder EDU Cup CS:GO #3! Tredje sæson af EDU Cup CS:GO er nu kommet til vejs ende og det er derfor på tide at se hvem der har vundet de forskellige divisioner.

Division 1

I første division var det en sikker top 2 da Rydhave 1 tog 1. pladsen med 24 point og KPG Esport #1 2. pladsen med 21 point, mens at Skamling eSport var et stykke efter med kun 16 point. I bunden af tabellen har Femmøller Falcons Blue haft en svær sæson med kun 2 sejre ud af 8 kampe og dermed kun 6 point da de heller ikke har fået nogle uafgjort. Lige over dem har vi eACD.Alpha som med deres 10 point har fulgt fint med deres modstandere på placeringerne over.

Division 2

I anden division er Snigskytterne fra VE en klar vinder efter 8 wins og 1 draw ud af 9 kampe hvilket har givet dem 25 point. Herefter bliver det virkelig tæt da kun 3 point adskiller holdene på 2.-5. pladsen. Med et enkelt point er det Tommerup Efterskole 1 som sikrede sig 2. pladsen, mens at  Team D1sc0unt og Yung Talents står lige med 19 point. Dog har Team D1scount vundet deres indbyrdes opgør med 32-14, og de tager derfor 3. pladsen i divisionen.

Division 3

I vores tredje division af EDU Cup CS:GO #3 har vi simpelthen to hold med hele 25 point. Stidsholt Alpha og VUCFYN.Alpha er begge gået ubesejret igennem sæsonen og har kun spillet uafgjort mod hinanden. Her blev resultat 28-27 til Stidsholt og de indtager derfor 1. pladsen. I bunden af tabellen finder vi Rydhave 4 og Skals Banditos, begge med 9 point. De fik dog aldrig afviklet deres kamp og derfor bliver det afgjort på deres score difference, og her har Rydhave den bedste af de to og undgår derved sidstepladsen. 

Division 4

I Division 4 har eACD.Echo (24) kun lige sneget sig forbi Team skrt (22) da der kun er 2 points forskel. Der var stor kamp om første og anden pladsen, som kun var et enkelt point til forskel. LGI E-sport var 5 point bag ved Team skrt på deres 3. plads, mens at det er Meridian og Rydhave 5  som danner bagtrop i divisionen.

Divison 5

SpecticaSEE har i divisionen gjort rent bord med 9 ud af 9 sejre! Hårslevs hårde hunde kunne ikke følge med den slags performance og måtte tage til takke med en anden plads, efter at have opnået 22 point i sæsonen. I resten af divisionen ligger holdene rimelig tæt, mens at der er et lille hop til de sidste 3 hold: Skive HF eSport 2 (8 point)Gucci Gang SVS (7) og 3rd.Pulz.Skrød (6).

Division 6

I Divison 6 er det et ubesejret Højer eSport Hold #1 som er endt i front. Med 23 point i 9 kampe er der 3 point til de nærmeste forfølgere, AES.eSport, som dog måtte tage til takke med andenpladsen. Kampen om 3. pladsen er, ligesom flere af de andre divisioner, endt ud i at skulle afgøres på tiebreakers, da Ribe Valkyr og Stidsholt Omega begge har 19 point. Ribe Valkyr vandt dog deres indbyrdes opgør 32-25, og tager derved 3. pladsen. I bunden finder vi Team Råbe med 9 point, og endnu sværere har det været for SOEsport-HajHans som kun har fået skrivebordssejre pga. udmeldte hold.

Division 7

I division 7 har vi samme situation som i division 3. Nr.1 og 2 har samme antal point, men KMG eSports 2 har vundet det indbyrdes opgør, og Station 10 må derfor tage til takke med den næste bedste plads i divisionen. Nederst finder ved VE-Sport og MemeLords med henholdvis 2 og 1 win.

Division 8

I division 8 er det endnu en indbyrdes kamp som har afgjort førstepladsen. Denne gang er det VENOMOUS SVS som tager den øverste plads efter at de i sidste kamp i sæsonen spiller 26-23 mod Højer eSport Hold #2, som må se sig slået på målstregen. I den anden ende af divisionen har vi Skive HF eSport 4 som har formået et enkelt win udover skrivebordssejre, mens at VE Samuraierne har en svær sæson uden en reel sejr.

Division 9

Sidst men ikke mindst har vi division 9 som har haft lidt færre deltagende hold end mange af de andre divisioner. Men ikke desto mindre har AES E-sport 2 overbevisende taget førstepladsen efter 6 sejre og én uafgjort i 7 kampe, og slutter derfor på 19 point, hvilket er 5 mere end Eloxs på andenpladsen. Eloxs tog desuden andenpladsen da de fik flest runder i deres uafgjorte kamp mod FRSL.NitrysCs. I bunden finder vi Gerda bouma -3 som udover én skrivebordssejr, kun har formået at få en draw kamp, og slutter derfor sæsonen med kun 4 point.  

Præmier

I denne sæson har vi ledt med lys og lygte efter sponsorere til turneringen som kunne være med til at sikre præmier. Det har dog desværre ikke været muligt at finde nogle sponsorere og derfor har vi fundet hvad vi kunne uden. Der vil derfor være følgende præmier:
  • 5 stk. Trust gaming headsets GXT363
  • 2 x 5 stk. Headset noname
  • 2 x 5 stk. Copenhagen Games musemåtter
  Førstepladsen i division 1 til 5 vil have mulighed for at vælge en præmie. Førstepladsen i division 1 har første ret, derefter vælger vinderen af division 2, osv. Vinderholdene vil blive kontaktet i løbet af i dag torsdag, d. 30. november.

Feedback

Da sæsonen nu er slut betyder det at vi skal til at evaluere turneringen. Derfor er det vigtig at I, deltagere som har været med, kommer med jeres feedback på hvad der har været godt, hvad har været skidt, hvad kunne forbedres m.v. Kun sammen kan vi i sandhed gøre den her turnering større og bedre for alle parter. Har I ris eller ros kan I smide en kommentar herunder, eller sende en mail til EDU@slap.dk. Yderligere kan vi kontaktes på Discord eller vores Facebook side. Endnu en gang stort tillykke til Rydhave 1 for at vinde division 1! Vil du læse mere om efterskolen kan du klikke ind på http://www.rydhave.dk/. Vi takker for en god turnering, og håber at se jer alle (og gerne endnu flere) til næste sæson.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer