Log ind Opret Bruger

Logitech G Cloud

05-10-2022 - Bjørn - 776 Visninger

En ny håndholdt enhed til at game på mens du sidder langt fra din computer

Logitech har for nyligt afholdt deres “LOGI PLAY 22” hvor de viste en del nye produkter frem, G Cloud enheden var en af dem.

 

Selvom der var mange spændende produkter der blev vist frem, så holder vi os for nu til denne enhed, men der vil komme mere om de andre produkter fremadrettet.

 

 

Cloud gaming, for mange virker det interessant og det gør det også for undertegnede. Men der er også mørke skyer der trækker sig sammen over cloud gaming, bare se på Stadia fra google, som nu skal lukkes ned og brugerne skal til at fjumre rundt med refunderinger og alskens gøjl.

 

 

G Cloud enheden vil understøtte Xbox Gamepass og Geforce now, så du har mulighed for at spille alle dine favoritspil direkte på enheden. Oveni det kan du spille fra dit Steam bibliotek og dermed har du adgang til stort set alt du kan ønske dig, så det er noget af en enhed og helt klart noget der står på julelisten her i hjemmet.

 

Desværre, som det så oftest er med disse nye enheder, så er den ikke tilgængelig i Danmark endnu, men kun i USA og Canada. Det er dog muligt at “omgå” ved at bestille fra sites der bestiller hjem i det givne land for dig.

 

G Cloud vil være tilgængelig senere i denne måned og du kan allerede nu forudbestille enheden på Logitechs hjemmeside hvor normalprisen vil være 349$ eller 2665,- danske kroner i skrivende stund. Dog er der et “early bird” tilbud, så prisen vil pt. kun være 2283,- danske kroner. 

 

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk