Log ind Opret Bruger

Metal CS:GO-Ligaen sæson 20: Divisions Vinderne

08-04-2022 - Zahid - 2107 Visninger

Kampen om guldet

Det har været en fed sæson med spændende finaler og ikke mindst de tilhørende historier i sæson 20! Ampler.Io har fortsat deres dominans, MåneGamingz overraskede alle i finalen mod Levring Efterskole, men måske størst af alt vandt kvindeholdet Obliviate Female over Hillerød Esport Talent på trods af deres relative nye hold. Lad os springe ud i det! 


Finalen i 1. division - Ampler.io versus SS-DD

Skrevet af Simon Sørensen.    
 

Ampler.io er efterhånden et kendt navn i dansk esport. De besidder topplaceringer i mange ligaer og har været i mange finaler. Det var derfor ikke helt overraskende for mange at de vandt over SS-DD. Det mest overraskende var nok hvor godt SS-DD holdte stand overfor Ampler.io. De formåede endda at vinde første map på Ancient over Ampler.io . Vi tog en snak med vinderholdet om kampen.

 

“Vi havde faktisk forventet at SS-DD ville picke ancient som første map og vi fik også en god start med en pæn føring, men derfra faldt det lidt til jorden for os. Vi kom aldrig rigtig i gang på t-siden og havde lagt vores fokus forkert undervejs. Vi spiller ikke selv ancient ret ofte, men vi valgt at lade den gå igennem, så vi kunne få to gode maps som nr 2 og 3. Vi ændrede ikke så meget i taktikken. Vi sørgede for at resette mentalt og ikke lade det første map gå os for meget på.” Andreas Løvig Borg - In Game Leader og holdleder for Ampler.io. 

 

På trods af tabet af map 1 følte Ampler.io sig sikre på sejr. Muligvis på grund af deres erfaring med finaler. 

 

“Generelt havde vi en følelse af at vi havde ret godt styr på kampen og vi var godt forberedte på trods af at vi måtte spille med stand-in. Generelt var der massere af fokus og god stemning på Teamspeak. Det er trods alt ikke første gang vi har fundet os selv i en finale.” Andreas Løvig Borg - In Game Leader og holdleder for Ampler.io. 

 

Ampler.io følte dog presset til sidst men fandt lettelsen da det sidste point på Vertigo kom i hus.

 

“Stemningen da vi vandt var naturligvis rigtig god og vi var super glade for at trække sejren hjem til sidst! Det var måske mere en lettelse at have vundet fremfor sejrsglæde da vi havde set os selv som favoritter, men når man taber første map er det klart, at der er lidt mere pres på.” Andreas Løvig Borg - TheAndrew, In Game Leader og holdleder for Ampler.io. 

 

Ampler.io vil desuden gerne sende rosende ord til deres finalemodstander, som gjorde det til en af de mest spændende og udfordrende kampe nogensinde. 

 

“Stor respekt til SS-DD som gav os en god udfordring og gjorde det til en af de bedste BO3'er jeg personligt har deltaget i.” Andreas Løvig Borg - TheAndrew, In Game Leader og holdleder for Ampler.io. 

 

Vi glæder os til at følge Ampler.io i næste sæson, for at se om de kan holde kampgejsten mod endnu en sejr.

 

Finalen i 2. division - MåneGamingz versus Levring Efterskole

Skrevet af Simon Sørensen.

 

Finalen mellem MåneGamingz og Levring Efterskole blev en overraskende affære. De fleste havde nok spået Levring Efterskole som vindere, da de generelt havde vist større styrke i gruppespillet. MåneGamingz var dog knap så overraskede over deres sejr og udtalte:

 

“Jeg vil ikke kalde den svær, de er nogle unge gutter, som måske mangler erfaring, som kan vinde de kampe her.” Mark Nielsen - KnZ, In Game Leader for MåneGamingz.

 

MåneGamingz medgiver dog at Levring Efterskole var stærke i deres aim:   

Deres aim fejler intet, så på det punkt måtte vi spille mere smart, og reagere på dette, da de virkelig skød os ud mange runder.” Mark Nielsen - KnZ, In Game Leader for MåneGamingz.

 

Map 1 på Inferno gik frem og tilbage, men MåneGamingz formåede at slutte af med 16-10. På map 2 i Overpass havde MåneGamingz fik det moralske overtog de manglede. De trykkede i speederen i bund og endte med et flot resultat på 16-4. MåneGamingz tilskriver dominansen i map 2 moralen på holdet, kommunikationen og strategien der gik op i en højere enhed.   
 

I vandt map 2 noget mere overbevisende end map 1. Hvad tror i det skyldtes?

“Det skyldtes, vores gode humør, vores tro på egne evner og god kommunikation. Gutterne, holdte de få aftaler vi har på det map, som ikke er et map vi har spillet meget. De lyttede til hvad der blev callet, og spillede bare fantastisk.“  Mark Nielsen - KnZ - In Game Leader for MåneGamingz.

 

Men selvom MåneGamingz var ret sikre på sejr var der alligevel glæde at hente til sidst hos vinderne.

 

“Der var en del jubel, folk var glade, over at vi kunne vinde, da vi fik en andenplads sidste sæson, så det var rart at få vundet den finale.” Mark Nielsen - KnZ, In Game Leader for MåneGamingz.

 

Vi, hos Esport.dk, glæder os til at se holdet i 1. division. Måske er de holdet der kan stoppe Ampler.io? 

 

Obliviate Female 3. divisions svar på badass girlpower

 

En bootkamp skulle vise sig at være nøglen til succes

Skrevet af Mille Buchwald Thagaard.


Med en overraskende plads i 3. division, gik det nyligt dannede hold, Obliviate Female til sænonen med oprejst pande. Tidligere har Obliviate Female deltaget i Metal Ligaen i henholdvis 6.- og 7. division, men har dog kun formået at placere sig som nummer 3 i gruppespillet. I sommeren 2021 blev dette nye hold sammensat med grundstenene viljestyrke og passion ud fra ejeren af holdet, Andreas vision for .   
 

En bootkamp skulle vise sig at være nøglen til succes, og her havde kvinderne faktisk allerede hilst på det hold, som de senere hen endte med at vinde over, nemlig Hillerød Esport Talent. På Bootkampen blev de fem spillere for alvor tømret sammen og fandt gnisten, de bragte med sig i denne sæson.

”Jeg er mega stolt af pigerne og de har også fået en masse skulderklap” - Andreas Holm, Ejer af Obliviate   
 

En sejr var langt fra hvad de forventede, og det var heller ikke sikkert at holdet ville forblive, da Sanne red. Fever, allerede havde valgt at indstille sin CS:GO karriere efter denne sæson. Det skulle dog vise sig at en sejr, sammenhold og en god omgang magi, måske kan have den effekt at Rifler, tager en sæson mere med girlpower-holdet.

Det var ikke kun en sejr i Metalligaen, som Obliviate Female fik. De fik nemlig også en meget større sejr og den hedder venskab.   
 

”Vi gik ind i det for udfordringens skyld og alle skulle bare gøre det så godt som de kunne uden at skulle føle sig presset” - Rikke Helmundt - Rikzh, In Game Leader for Obliviate   
 

I sekunderne efter at de fem kvinder havde vundet over Hillerød Esport Talent, var der helt stille i deres teamspeak, ingen sagde noget i lang tid, da det slet ikke var sunket ind endnu, at de rent faktisk havde vundet, men da den første så sagde noget udbrød alle i jubel. Selv flere dage efter har de skrevet sammen, om hvor fedt det har været og at de virkelig vandt, at det ikke bare var noget de havde drømt.   
 

”Der var HELT stille i vores Teamspeak, ingen sagde noget” - Rikke Helmundt - Rikzh, In Game Leader for Obliviate   
 

Med det sagt, ja så kan man vist godt sige at der blev kastet en Alohomorabesværgelse efter 2. division, for vi godt kan forvente at se meget med til den kvindelige power kvintet i næste sæson.

 

Scoreboard for divisionerne   
1. Division.

2. Division

3. Division

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2024 © Esport.dk