Log ind Opret Bruger

SKILLS GRUPPER

UDJÆVNING AF SKILLS 
Typisk i elite turneringer, bliver der ikke skelet til holdenes indbyrdes skills, andet end når der skal seedes. Det handler om at finde det bedste hold.


I de turneringer vi har her på esport.dk, er der andre værdier, og for os er det vigtigt at fordele holdene i de enkelte turneringer, så det er bare nogenlunde jævnbyrdige hold der mødes. Derfor er der i hver turnering oprettet et antal divisioner, hvori holdene bliver fordelt rundt.


SVÆRESTE OPGAVE 
Men det er ingen hemmelighed at lige netop dette er en af de allersværeste ting at håndter.  
Holdene skifter spiller så ofte med så store udsving i deres skills, at et hold som ligger nede i bunden i en sæson, pludselig kan køre alle andre over i næste sæson, eller omvendt.

Og samme problem har vi når vi skal placer et nyt hold ind i en sæson. Vi typisk kun har få informationer at arbejde med har vi kommet op med Skills Grupper, hvor i skal som hold vurdere jeres niveau som hold (holdspil, resultater for tidligere turneringer, map pool, længde af tid sammen, og andre informationer)

VED TILMELDINGEN 
Som en del af tilmeldingsprocessen skal i angive hvilke skillsniveau i mener i hører til.  
Til formålet har vi opsat flg. Skills Grupper:

Vi vil løbende opdatere det fra sæson til sæson, som vi får en bedre forståelse for niveauet mellem CS2 rating og FaceIT elo.

Inden I starter jeres tilmelding, skal i således beregne hvilke Skills Gruppe i vil melde jer til. 
Det skal i angive når i melder jer til en turnering. 
I kan bruge MM ranks and FaceIT elo, som en vurdering af hvilket hold vil i normal slå og hvilke hold vil i blive kørt over, så i kan finde midten af hvor i høre til.

Når tilmeldingsprocessen er forbi, så ser vi også på andre ting, som f.eks. hvor mange tilmeldinger og divisioner der er. Udefra dette fordeler vi holdene ude i et antal divisioner. Den fordeling får i lov til at kommenter, og i er velkommen til at komme med argumenteret ønsker til flytning til andre divisioner. 

 

Det kan ikke garanteres at i kommer i en division med udelukkende samme skills gruppe, da det afhænger niveauet fra de andre hold og antallet af hold, som kan skabe varierende niveau i en division.


Når vi er færdige med fordeling, så sætter vi resten af sæson op, og gør klar til kampstart. 


 

 

 

 

Copyright 2024 © Esport.dk