Log ind Opret Bruger

SKILLS GRUPPER

UDJÆVNING AF SKILLS
Typisk i elite turneringer, bliver der ikke skelet til holdenes indbyrdes skills, andet end når der skal seedes. Det handler om at finde det bedste hold.


I de turneringer vi har her på esport.dk, er der andre værdier, og for os er det vigtigt at fordele holdene i de enkelte turneringer, så det er bare nogenlunde jævnbyrdige hold der mødes. Derfor er der i hver turnering oprettet et antal DIVISIONER, hvori holdene bliver fordelt rundt.


SVÆRESTE OPGAVE
Men det er ingen hemmelighed at lige netop dette er en af de allersværeste ting at håndter. 
Holdene skifter spiller så ofte med så store udsving i deres skills, at et hold som ligger nede i bunden i en sæson, pludselig kan køre alle andre over i næste sæson ….. eller omvendt. Det sker faktisk tit !

Og samme problem har vi når vi skal placer et nyt hold ind i en sæson

DERFOR 
Indfører har vi Skills Grupper som holdene selv skal tage vurdering ved tilmeldings tidspunktet.
Og når nye spiller bliver koblet til under sæsonen, så skal de ligger indenfor det spænd af ELO som holdet allerede har.

Som en del af tilmeldingsprocessen skal holdet angive hvilke skillsniveau de mener de hører til . 
Til formålet har vi opsat flg. Skills Grupper  :

Inden I starter jeres tilmelding, skal I således beregne hvilke Skills Gruppe I vil melde jer til.
Det skal I angive når I melder jer til en turnering.
Hvis alle på holdet har FaceIT, så kan man bruge FaceIT ELO gennemsnit, man kan også bruge MM Rank eller en kombination af begge til at tage bestik af hvor man hører hjemme.
Dette skal I opfatte som jeres ønske til hvor I skal placeres.

Når tilmeldingsprocessen er forbi, så ser vi også på andre ting, som f.eks. hvor mange tilmeldinger og divisioner der er. Udefra dette fordeler vi holdene ude i et antal divisioner.
Den fordeling får I lov til at kommenter, og I er velkommen til at komme med argumenteret ønsker til flytning til andre divisioner.

Vi kan ikke love at vi kan efterleve alle ønsker, fordi antal af divisioner og hold heri også har en betydning for fordelingen. Det betyder f.eks. også at der sagtens kan være 3 divisioner med samme skills grupper, fordi der ganske enkelt er så mange hold der passer til den skills gruppe.

Når vi er færdige med fordeling, så sætter vi resten af sæson op, og gør klar til kampstart.

 

 

 

Copyright 2023 © Esport.dk