Log ind Opret Bruger

Afslutning på Valorant #1

06-05-2022 - Lonnie - 311 Visninger

Vinderne af vores første Valorant turnering er fundet.

Valorant er en helt ny titel her hos os og det er nu tid til at gøre status på første sæson.

 

Sæsonen startede ud med 10 tilmeldte hold, som blev fordelt ud i 2 grupper baseret på deres rank. Top 3 i de enkelte grupper mødte til sidst hinanden i et finalespil.

 

For holdene i bredderækken var reglen at peak rank ikke måtte overstige Platinum 3 på tilmeldningstidspunktet (med en enkelt undtagelse).

 

Performance.GG vandt pokalen og de 2.000 kr. som fulgte med, som vinderne af vores Elite række.

 

Holdet gik gennem hele gruppespillet samt finalen fuldstændig ubesejret og første pladsen må derfor siges at være velfortjent. Det lykkedes dog Frs Academy at vinde det første map i BO3 finalen og det var derfor ikke helt uden problemer, at de hev sejren hjem i finalen efter 3 maps.

 

Performance.GG
R8shabt
Knejt
MTE
Ksen
Pedersen
Sunny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frs Worcestershire Savages vandt bredderækken og kunne hive pokalen samt kr. 1.000 med hjem.

 

Holdet kom faktisk til finalespillet med en 3. plads i gruppespillet (3 vundne og 3 tabte kampe), men stod efter en vunden kamp i semifinalen, til at møde det ubesejrede Ballerup Esport Pattack i den store finale. Frs Worcestershire Savages hev sejren hjem i første map, men måtte se sig slået på Bind som 2. map. Det blev derfor til en spændende finale som måtte ud i 3. map. På sidste map hev Frs Worcestershire Savages sejren hjem med en 13-10 score og det ellers ubesejrede Ballerup Esport Pattack måtte derfor sige farvel til førstepladsen.

 

Frs Worcestershire Savages
Cookie
adnanion
Lukas
oepi
SPEX
GiflerErGodt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At kaste sig ud i en ny spiltitel er altid lidt et sats. Man kan ikke rigtig undgå at de første par sæsoner bliver en slags test sæsoner, hvor hele strukturen og formatet bliver forbedret og finpudset.

 

Vi er allerede nu igang med at forberede næste sæson, som planlægges at starte op efter sommeren. Næste sæson bliver et helt andet format end dét vi brugte i sæson 1 og vi glæder os derfor til at præsentere det for jer og håber at I vil tage godt imod det.

Du skal logge ind for at kunne skrive kommentar

Copyright 2022 © Esport.dk