Brugsbetingelser

POLITIK
Esport.dk har ansvaret for at dine data opbevares, håndteres og bruges ifølge den til enhver tid gældende lovgivning om personlig data.

Herunder kan du læse hvad vores politik om data er, hvordan vi indsamler det og hvordan det bruges.

HVAD INDSAMLER VI
Når du opretter en bruger afgiver du en række informationer om dig selv.
Det er navn, nick, email, postnr., fødselsdato, køn, land, selvvalgt password og evt. hold oplysninger.
Ved at oprette en bruger har du en forpligtelse til at holde dine data opdateret.

Når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside, opsamler vi ikke noget personligt information, men du tæller med i den samlede statistik.
F.eks. kan vi ikke se at DU kigger på siden her, men vi logger at EN PERSON kigger på siden her.

Derudover anvender vi Google Analytics, som bruger cookies til at samle og analysere din brug af vores hjemmeside. Google indsamler og analysere dig udelukkende baseret på din IP adresse. Inden for EU og ifølge aftalen om Det Europæiske Økonomiske samarbejde, gemmer Google kun en lille del af din IP adresse.

Yderligere oplysninger om Googles opsamling og brug af data kan findes på www.google.com/analytics/terms/gb.html

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles og videregives informationer om dit hjemmesidebesøg til Google Analytics, kan du installere en "deaktiverings-add-on", som du kan finde her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

HVAD BRUGER VI DATA TIL
Generelt bruger vi kun data til at administrere dit medlemskab, herunder betalinger og lign.

Vi bruger de data du har givet, til at kunne identificer dig når du feks. skal deltage i turneringer eller andre aktiviteter.

Systemet bruger det til at identificer dig når du deltager i debatter og anden aktivitet på hjemmesiden.

Derudover tæller du kun anonymt med i vores statistikker.

SYNLIGHED
En række oplysninger er synlige for offentligheden, og du kan se alle de synlige oplysninger på egen profil side, som feks. her:
https://esport.dk/user/profile/1
Du finder link til profil siden når du er logged ind på siden.

TREDIEPART
Dine personlige data deler vi ikke med nogen, og ingen andre end esport.dk har adgang til disse data.
Vores hosting selskab har dog adgang til hele hjemmesiden, inkl. data, men de har ingen juridiske beføjelser til at kigge ned i vores data på nogen måder, medmindre vi giver dem lov til det, hvilket vi kun gør hvis de skal supporter os med feks. fejlrettelser, data regenerering og lign.

Statistikkerne deler vi kun med de samarbejdspartnere og sponsorer vi har synligt på hjemmesiden. Der udleveres kun tal. Feks. hvor mange der har besøgt hjemmesiden i en givent periode, hvor mange brugere vi har og lign. Der er ingen personlige oplysninger i den data der sendes til samarbejdspartnere og sponsorer.

SLETNING AF DATA
Du kan til enhver tid bede om at få din bruger slettet, og i dette tilfælde vil alle de data du har opgivet blive slettet fra vores databaser.

Ønsker du at få slettet dine data bedes du sende en mail til info@slap.dk med emne feltet "Sletning af data på eSport.dk".