Esports Guiden

Velkommen til eSports Guiden.
Formålet med denne del af eSport.dk, er at hjælpe og vejlede andre til at starte og opbygge forskellige aktiviteter i og omkring dansk eSport.

Sektionen her skal absolut ikke ses som en facitliste. Alle har deres eget syn på ting, deres egne måder at håndter udfordringer på og den ene er ikke mere rigtig end den anden. Jeg vil blot gerne dele ud af de erfaringer og oplevelser jeg har haft igennem mere end 15års arbejde med eSporten, i håb om at andre kan bruge det som inspiration

Jeg skal med det samme slå fast - der er ikke nogen nem vej i det her. Ligesom med alt andet, skal der bruges noget krudt på det. Når det er sagt så skal også sige at det jo netop er lykkedes for andre at løfte deres projekter, så det begynder at ligne fuldtidsarbejde under professionelle forhold med løn osv.

Det gode er at branchen er i vækst, og det er nu at medierne, virksomheder og andre begynder at se potentialet i esporten. Går du rundt med en manager eller arrangør i maven, så er det NU du skal begynde at tage fat.

Første skridt er opbygning af en SPILLEROGANISATION, som bliver efterfulgt af SPONSORJAGTEN og mange andre guider.