Erkendelse

Det allerførste du skal gøre, er at erkende og slå fast overfor dig selv, at det her virkelig er noget du både har LYST og TID til. Det skal ikke bare være for at få lidt fame - for så vil det dø, og du vil have brugt en masse tid på ingenting. Du skal gøre det her, fordi du gerne vil skabe noget, og fordi du tror på at det kan skabe en forretning for dig på sigt.

Hvis ikke du overfor dig selv, med 100% sikkerhed, kan sige ja til både lysten og tiden, så er der ingen grund til at læse videre her. Men er du forbi det punkt, så er det nu du skal se dig selv i spejlet og sige - nu gør jeg fandme det her !

På nuværende tidspunkt er det også vigtigt at du forstår og erkender, overfor dig selv, at du ikke kommer ud og bygger DKs bedste hold på 3 uger. Det er en udviklingsfase, og i virkeligheden er det denne fase du vil se tilbage med stolthed når du kommer i hus med projektet.

Du skal også forstå at når du endelig har fået sat et hold sammen, så vil det tage dem tid at begynde at levere resultater. Og du vil helt sikkert mange gange stå med den udfordring at nogen forlader holdet, nogen bliver smidt ud og indimellem går hele holdet fra hinanden.

  • Du har TID og LYST
  • Du vil mere end bare et hygge eller mix hold
  • Du forstår at en opbyging af en spiller organisation kræver kræfter
  • Du forstår at det vil tage tid for holdet at begynde at skabe resultater
  • Du forstår at spillerne i starten vil udskiftes