Sponsorjagten

Hvordan finder man en sponsor ?

Jeg håber med afsnittet her, at give inspiration til folk der skal igang med sponsorjagten første gang, og som på sigt kan udvikle egne tanker og måder at gribe det hele an på.

Jeg er ikke på nogen måder professionel sponsorjæger eller uddannet til det. Men jeg har arbejdet med sponsorater til eSport siden 1999, hvor jeg har startet fra det helt små med at søge sponsorater på teflon, 10 musemåtter og nu til at søge sponsorater på flere mio kr.

Jeg har solgt alle sponsorater, alle stande og har lavet samtlige partner aftaler omkring slap.dk, eSport.dk, Copenhagen Games og en lang række andre aktiviteter i mere end 15 år. Der er ingen facit på hvordan man gør i forbindelse med sponsorjagten. Der er ikke noget rigtigt, og der er ikke noget forkert. Alle har deres egne tanker og strategier for hvordan man arbejder med sponsorjagten. Jeg fortæller primært udfra hvordan jeg selv har oplevet at kæmpe kampen med sponsorjagten.

Der er utrolig mange ting at fortælle om sponsorjagten. Derfor vil jeg prøver at dele det op i nogle sektioner og med en tilhørende video til hver sektion vil jeg over tid prøve at afdække så meget som jeg kan.

Alle videor bliver løbende offentliggjort her på Youtube channel