Uddannelse

Uddannelse
Kigger vi på musik, idræt & sport osv., så er det meget normalt at i takt med at en branche vokser sig større og større, så udvikles der løbende mange forskellige forretninger, kulturelle aktiviteter, uddannelser og branche/interesse forening osv. i tilknytning til branchen.

Mange af disse områder opstår som knopper på hovedstammen. Der kan således være mange knopper, der kommer løbende nye til, de gamle udvikles og så er der også nogle af disse knopper som lukkes ned.

Det er altsammen en naturlig del af processen der startes, når en branche bliver stor nok, og det er præcis hvad der sker med eSport i Danmark lige nu.
Forretninger som hold, som turneringer, som events, som nyhedsformidlere osv. har allerede været igang med udviklingen, og nu er turen kommet til eSports uddannelse.

De første par uddannelser med eSport på dagsorden er allerede skudt igang, og vi ser flere og flere uddannelsessteder der får øjnene op for dette nye spændende område, som der rent faktisk er en stor interesse for.

Da det fortsat er helt nyt, og der er ikke er nogen som har en facitliste på hvad der bør være i sådan en uddannelse, så er det noget der skal udvikles iløbet af 2016.

Men går man rundt med noget eSport i maven, så kan man herinde se de forskellige uddannelsessteder der tilbyder eSports uddannelse.