Copenhagen Games udvider

Denne påske skal esportseventet Copenhagen Games afholdes for 10. gang - og det jubilæum fejres ved at tage hul på en længe planlagt udvidelse, der ikke før er set i esportens verden.

Copenhagen Games bliver nemlig udvidet med en turnering i Herning, som kører på samme tid som hovedeventet i København.

Til gamingeventet GameSpawn i Herning vil jyderne nemlig kunne deltage online i Copenhagen Games’ store CS:GO-turnering, hvorfra de fire bedste hold fra den samlede turnering skal møde fire inviterede verdensklassehold live på Copenhagen Games’ store hovedscener i Lokomotivværkstedet.

»Hos GameSpawn har vi tydeligt kunne mærke, at gaming er blevet mere konkurrencepræget, og at flere af vores deltagere ønsker mere konkurrenceprægede turneringer. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde Copenhagen Games-turneringen, så også jyderne får mulighed for at deltage i så stor og professionel en turnering,« fortæller Patrick Kerwood, der er arrangør af Copenhagen Games-turneringen i Herning.

Hvis nogle af turneringens bedste hold skulle befinde sig i Herning, så bliver de dygtige spillere fragtet til Lokomotivværkstedet i København fredag, så de er klar lørdag morgen hvorfra vinderen skal findes.

Også hos Copenhagen Games er de glade for at udvide eventet ved at facilitere en del af deres populære CS:GO-turnering i Herning.

»Globalt set er dette helt unikt. Det er aldrig tidligere forsøgt på denne måde, og der er klart nogle tekniske og logistiske udfordringer, fordi jyderne skal spille online mod andre, som sidder lokalt i København. Viser det sig, at konceptet holder, så er ambitionen, at vi fremadrettet skal udvide med flere byer rundt omkring i landet - gerne i samarbejde med kommuner, lokale foreninger og lokalt erhvervsliv,« afslutter Copenhagen Games CEO, Zahid Butt.

Billetter kan købes til Copenhagen Games HER og til GameSpawn HER

 


Login
 Glemt password?
Registrer