OnePlus indgår sponsoraftale med esportsgiganten Fnatic

I går kunne Fnatic fremvise deres nye spillertrøjer, som har OnePlus' logo på forsiden af trøjen. Den nye spillertrøje skal holdets spillere bære i deres kampe i 2019. Afsløringen skete, da Fnatic afholdt et 2,5 timers Legends in Action Live-stream for deres League of Legends-fans. Streamet blev sendt live fra deres træningsfaciliteter i Berlin.

I live-streamet præsenterede de også dette års 'line-up' af spillere, som skal konkurrere i 'Spring Split' eller forårsæsonen her i 2019 i den nye europæiske, franchisede liga i League of Legends, LEC. Der var undervejs i live-streamet mulighed for, at fans selvfølgelig kunne se spillerne i deres nye spillertrøjer, men også stille spørgsmål til de forskellige spillere, vinde præmier med Fnatic-merchandise og -udstyr samt meget mere. 

Billedresultat for oneplus fnatic

(FNATIC's League of Legends-spillere i deres nye, afslørede spillertrøjer. Anden yderst til venstre står danske "Broxah" med knyttede hænder)


På fronten af de nye spillertrøjer står et nyt logo frem, som tilhører Fnatics nyeste sponsor og samarbejdspartner, OnePlus. Det er første gang, at Fnatic har valgt at have en sponsor på fronten af deres spillertrøjer på det sted, hvor de førhen har haft et Fnatic-logo fremvist. OnePlus skriver selv i en pressemeddelelse, at de er yderst begejstret for den nye sponsoraftale, som er virksomhedens første globale sponsoraftale inden for esportsbranchen. I pressemeddelelsen udtaler OnePlus' medstifter, Carl Pei, således: 

”Gaming har altid været stort for OnePlus, og et samarbejde med Fnatic har fra begyndelsen været fuldstændigt naturligt for os, da vi er to ligesindede organisationer, der altid går efter at flytte til grænserne. Vi er meget begejstrede for, at dette bliver vores første globale sponsoraftale inden for e-sport”.


Billedresultat for fnatic jerseys through the years      Billedresultat for fnatic jerseys through the yearsBilledresultat for fnatic jersey 2018

(Billeder af Fnatics tidligere spillertrøjer i en rækkefølge fra årene 2016, 2017 og 2018)

Kort om Fnatics præstationer i LoL i 2018

Fnatic var det mest triumferende hold i den øverste europæiske liga i League of Legends i 2018. Her vandt holdet begge finaler i ‘Spring Split’ og ‘Summer Split’ først mod G2 Esports i Royal Arena i København og i sommeren også mod Schalke 04 i Madrid. Desuden gik Fnatic hele vejen til finalen ved sidste års LoL-verdensmesterskab, Worlds, hvor de dog måtte se sig slået 3-0 af det kinesiske hold Invictus Gaming.

Holdet bestod sidste år af spillerne Gabriël "Bwipo" Rau (Top), Paul “sOAZ” Boyer (Top), danske Mads “Broxah” Brock-Pedersen (Jungler), danske Rasmus “Caps” Winther (Mid), holdets frontfigur Martin “Rekkles” Larsson (ADC) og Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov (Support). I år skal danske “Caps” dog i stedet spille for den europæiske konkurrent, G2 Esports, mens “sOAZ” er rykket til Misfits Gaming. Derfor har Fnatic valgt den 19-årige ‘midlaner’, Tim "Nemesis" Lipovšek, fra Slovenien til at fylde pladsen for "Caps", som blev kåret som MVP (Most Valued Player) i sommersæonen i 2018.


Billedresultat for fnatic in worlds finals 2018
(Fnatic nåede hele vejen til verdensmesterskabsfinalen i League of Legends sidste år. Her på billedet står holdet til åbningsceremonien ved finalen, der blev afholdt i Korea. Billede er hentet fra ESPN)

Artiklens forsidebillede er hentet fra OnePlus' Facebookside. Link hertil er: https://www.facebook.com/OnePlusDanmark/photos/a.588018591396278/1019714951559971/?type=3&theater


Login
 Glemt password?
Registrer