Riot Games med nyt påfund!

Riot Games, producenten bag League of Legends, har valgt at indgå i et samarbejde med den amerikanske ngo, Limbitless Solutions, hvor de vil udvikle og sælge armproteser med LoL-tema til invalide amerikanske børn. Limbitless Solutions er i forvejen producenter af armproteser med udvalgte temaer fra popkulturen såsom Iron Man, og de vil fremover udvide deres katalog med kendte 'champions' eller andet fra LoL-universet. Da Limbitless Solutions har valgt at samarbejde med Riot Games, vil de allerede fra begyndelsen af 2019 producere LoL-inspirerede armproteser til amerikanske børn. Herved får invalide børn muligheden for at få designet en armprotese efter deres yndlingskarakter fra League of Legends

Hvordan opstod ideen?

Men hvordan opstod ideen med armproteser med LoL-tema og samarbejdet med Limbitless Soltuions?
 

Hvert år deltager Rioters (medarbejdere hos Riot Games) i en stor begivenhed, som Riot Games betegner som Thunderdome. Thunderdome varer 48 timer og har til formål at samle medarbejderne, hvor de i fællesskab kan arbejde med kreative ideer og projekter for at skabe nye spændende ting og sager. Ved dette års Thunderdome var der fx en række Rioters, som valgte at sy dyner og puder ud af det merchandise-tøj, som de i løbet af årene havde fået for at arbejde for Riot Games:

 

Et andet projekt fik derimod form som de nye armproteser. Her designede Rioters armproteser ud fra fem forskellige temaer, som stammer fra League of Legends-universet: Odyssey Jinx, Star Guardian, Shurima, Illaoi og Maokai. Gruppen af Rioters fik med Limbitless Soltuions hjælp printet flere små modeller af de nye armproteserne. Desuden valgte de også at producere en armprotese i fuld størrelse med Odyssey Jinx-temaet, som de kunne fremvise til de andre Rioters på sidstedagen af Thunderdome-begivenheden.

 

 Er du nysgerrig efter at læse mere om de nye armproteser?

Du kan læse mere om Thunderdome-begivenheden og det nye samarbejde med Limbitless Solutions på Riot Games’ egen hjemmeside. Du får også muligheden for at se flere billeder af de to projekter, som er beskrevet i denne artikel. 

 

Alle billeder er taget fra Riot Games' hjemmeside, som er henvist til via linket foroven.


Login
 Glemt password?
Registrer