Esport.dk 2019

ESPORT.DK 
For vores vedkommende her på esport.dk, så har vi været igang som et frivilligt projekt i et par år.
Vores relle historie går tilbage til slut 90erne hvor vi startede SLAP.dk, som nu er endt med at blive til esport.dk

SLAP voksede sig til at blive Danmarks største turneringscommunity. Vi har ikke engang selv kunne slå den størrelse siden. I al den tid har SLAP og siden ESPORT.dk været et frivilligt projekt. Omend vi er begyndt at søge midler hos partnere etc., så er vi fortsat i stor grad et frivilligt projekt.

MANDSKAB OG ERFARING
Men tiden er anderledes idag.
Vi har folk som bruger 2-3 timer hver eneste dag på esport.dk året rundt.
Vi har mange positioner som vi har svært ved at få besat. Feks. pr og kommunikationsfolk samt skribenter.

Mange af de dygtige og erfarne folk vi har hos os, vil på et eller andet tidspunkt begynde at søge en professionel karriere i esporten.
Vi har igennem årene haft rigtige mange mennesker igennem vores mølle, og vi er nok en af de organisationer som over årene har fået oplært flest esports folk af forskellig art.
Men som markedet er nu, har vi også brug for at sikre en fasttømret gruppe af folk med kernekompetencen og erfaringen.

FORBEDRINGER OG UDVIKLING
Vi er klar over at grundet vores profil med frivilligheden, er det svært at få alle ender til at mødes og få lukket de huller der måtte være. Og der ER brug for forbedringer og forandring. Så efter mange år har vi her på esport.dk også besluttet os for også at begynde at skele til den kommercielle vej. Formålet er simpelthen at sike os midler til den fortsatte virke, og til at udvikle og forbedre.

Vi vil således bruge de næste 6 mdr. på at udvikle værktøjer til at styrke communitiet på hjemmesiden, på at søge kommecielle muligheder til at sikre at vi ikke kun fastholder de rigtige kompetencer men også har mulighed for at tiltrække nye stærke kræfter, og i det hele taget gøre os klar til at tage imod den voksende konkurrence der er på vej til markedet.

Idag er det sådan at for deltagelse i nogle turnering skal der betales et symbolsk beløb per hold, imens andre turneringer er holdt udgiftsfrie.

  • Vi vil PÅ SIGT se på en brugerbetalingsløsning, hvor den enkelte bruger tager ansvar for sit eget premium medlemskab til en symbolsk pris på f.eks. kr. 25-35 per måned eller lign. Med  et premium medlemskab vil man kunne deltage i alle de turnering man lyster. Det vil fortsat være gratis at være medlem og deltage i communitiet.
  • Vi vil se på at lave flere cups og andre former for turneringer end kun de langvarige ligaer, så der er lidt for alle smag
  • Vi vil se på at tegne sponsoraftaler til alle vore turneringer, som ikke kun sikrer os præmier, men også en større del til administration, så vi kan ansætte folk
  • Vi vil se på samarbejdsmuligheder som vil genere indtægter til community arbejde
  • Vi vil se på muligheden for passende investor som forstår og respekter community arbejdet

Målet er at kunne hyre flere folk ind til ikke kun at varetage ligaerne og alle de events vi laver, men vi vil også være istand til at give jer endnu federe turneringer, events og oplevelser.

Hvad der er vigtigere, er at alt det her skal gøres med forsigtighed, fordi vi må ikke og skal ikke miste den ånd vi allesammen har været fælles om i så mange år.
Tværtimod så skal fællesskabet og ånden deri styrkes, så den bliver endnu mere synlig.

Planen er at bruge den kommende tid på afklaring af mulighederne, med målet om at ESPORT.DK etableres som et selvstændigt kommercielt selskab efter sommeren 2019.

FOR NU 
Lige nu og her betyder det at der kommer lidt betaling på alle vore turneringer pånær den nye foreningsturnering. Det bliver stadig nede i den billige ende, men det vil sikre os en mulighed for bedre udvikling  og håndtering af alle turneringerne.

Altsammen bliver meldt ud løbende for hver turnering individuelt.

TURNERINGERNE for 2019
- Den store CS:GO LIGA, som nu har fået ny sponsor
- EDU CSGO
- EDU LOL
- FIRMACS
- EMMA CUP
- KING OF NORDIC
- FORENINGS TURNERINGEN


OPRET JERES HOLD
For at kunne deltage i turneringer SKAL I have oprettet jeres spillere og jeres hold på esport.dk
I kan følge vejledningen ved at klikke her
Det er HELT GRATIS at oprette bruger og samle holdet her på siden


Login
 Glemt password?
Registrer