eSport.dk Fortnite #2

Efter at Fortnite blev udgivet i 2017 er spillet vokset helt enormt. Spillet ligger dagligt helt i top på Twitch med flest seere og på Youtube findes der adskillige videor hvor folk efterligner de sejrsdanse der findes i spillet. Hos eSport.dk har vi også stor interesse for Fortnite og vi arbejder derfor på at kunne tilbyde jer nogle fede turneringer fremover - måske også til Copenhagen Games.

Efter succesfuldt at have afholdt vores første Fortnite turnering, er vi nu klar med vores anden turnering i rækken. Alle informationerne får du lige her:

Format: Single elimination, BO3 på offentlige servere.
Antal hold: 16
Tidspunkt: Søndag d. 16. december klokken 12:00
Checkin: Starter lørdag d. 15. december kl. 20.00 og slutter d. 16. december kl. 10.00
Hvor: Alt kommunikation sker på Discord: https://discord.gg/k7F9FSF (mød op senest 30 minutter før start)

Vigtigt at huske: I skal tilmelde jer inden fristen og huske at checke ind. I skal desuden joine vores Discord kanal og skrive jeres nicknames og jeres holdnavn inde på discorden til MB eller Hoekeren. Dette er for at sikre at alle hold er på Discorden - vi vil afvise alle hold som registrerer sig, men ikke joiner den.

Tilmelding sker via dette link:

Regler:

Stand-ins:
Det er muligt at tilmelde 3 spillere i alt. Der kan ikke benyttes andre spillere end dem der er tilmeldt på holdet og disse skal være tilmeldt inden turneringsstart.

Hvordan vinder vi?
I turneringen spilles der i hver runde 2 kampe. I hver kamp skal I holde styr på jeres kills og selvfølgelig kunne fremvise dette til admins. Når I har spillet begge spil, skal I lægge jeres kills sammen. Det hold som har flest kills sammenlagt, vinder kampen. Hvis I i de 2 kampe ender med at have lige mange kills, spilles der en tredje kamp for at afgøre hvem som vinder kampen - hvis denne kamp også ender i en uafgjort, så vinder det hold som har overlevet i længst tid. 

Sabotage:
I vil queue op med jeres modstandere i et SQUAD party. Når kampen spilles må der ikke beskadiges eller ødelægges nogen af modstanderens bygninger. Dette gælder også situationer hvor man lader dem falde eller andre lignede situationer som gør at jeres modstander dør.

Eksempler af sabotage:
Ødelægge eller beskadige modstanderens bygninger.
Gøre så de misser et skud
Bygge foran modstanderen, så det vil påvirke deres chance for at få et kill.
Boogie Bombing af modstanderen

Match issues:
Hvis I mener at modstanderen har brudt reglerne med sabotage, skal I selv rapportere det. Der vil herefter tages beslutning om kampen skal spilles om eller om kampen skal forfeites. 

God opførsel:
En hver form for dårlig opførsel vil blive straffet. Derfor forventer vi at alle deltagere snakker ordentlig til hinanden, både in-game og ude for spillet. 
Vi forventer at alle deltager aktivt i turneringen og er klar når det er deres tur. Hvis I ikke svarer i løbet af en fair tidsramme, vil I blive forfeited fra turneringen.

Streaming:
Hvis I ønsker at streame tuneringen via Twitch eller Youtube, skal der sættes et delay på 60 sekunder.

Discord:
I skal joine discorden for at deltage: https://discord.gg/k7F9FSF
Alt kommunikation foregår over discorden.
Alle skal være klar på discord en halv time for turneringens start.

 

Da dette er et pilot projekt, vil der i denne omgang ikke være præmier, men på længere sigt vil der blive præmier til finalisterne.


Login
 Glemt password?
Registrer