eSport.dk Fortnite #1 - Vinderen

10 hold stod klar til at støtte op om vores første Fornite turnering her på eSport.dk. Turneringen blev afholdt onsdag aften, hvor de 10 hold skulle dyste mod hinanden i "kill-games".

Hver runde blev spillet BO3 - dog blev 3. runde kun taget i brug hvis holdene efter de to første runder stod helt lige i points (kills). Grundet et skævt antal deltagere, kunne enkelte hold komme direkte videre til semifinalen ved kun at vinde en enkelt kamp.

Vinderen af turneringen kom dog til finalen helt uden walkovers. Stort tillykke til Team NOVA, der med en sejr over EFC E-Sport A i finalen, kan kalde sig vindere af den første Fortnite turnering i eSport.dks historie.

Team NOVA

CheiHay
Rediboon

Desværre vandt Team NOVA finalen på forfeit, da en spiller fra EFC E-Sport A var nødt til at gå. De hev en anden spiller ind i finalen, som havde deltaget på et af de andre hold, hvilket ikke er tilladt.

Kommer der flere turneringer?

Ja, helt sikkert! Vi er rigtig glade for jeres opbakning og er allerede ved at planlægge næste turnering. Vi arbejder på at afholde denne i en weekend, så vi kan afholde den tidligere på dagen og dermed ikke slutte så sent. Hold øje med eSport.dk - info kommer inden længe.


Login
 Glemt password?
Registrer