WAOO CS:GO LIGAEN #5 - Vi er tilbage!

Så er Waoo ligaens 1. division tilbage efter transfervinduet er blevet lukket, efter efterårsferien.

Ugen startede ud med en tæt kamp imellem Nova.Pro og Kaosklan på Inferno. Nova.Pro viste deres selvsikkerhed frem på CT siden i de første 4 runder, dog selvom Kaosklan viste tænder, endte Nova.Pro med at hente hele 9 runder før halvlegen. Med pistolrunden vundet på T-siden var Nova.Pro ikke til at stoppe, og selvom det var mange gode forsøg på at ødelægge Nova.Pro’s økonomi fra Kaosklans side. Kampen endte med en sejr til Nova.Pro16-12.

Samme aften skulle Brutalis og Madness møde hinanden på Overpass.

Kampen startede ud med, at Brutalis fik de første 3 runder, hvor Madness tog de næste 5 efter. Man kan i hvert fald sige, at der blev spillet til begge holds styrker på Overpass. Halvlegen endte Brutalis 8-7 Madness. I anden halvleg endte Madness med ikke at kunne få et ben til jorden. Brutalis tog kampen i stor stil og endte kampen 16-8.

 

Den 25. oktober blev der også spillet en kamp.

Denne gang var det imellem Team WHO og EasternWizards, også på Inferno. Hvilken en spændende og tæt kamp det blev! – Det startede godt ud for EasternWizards i den første halvleg, men Team WHO kom godt tilbage og tog flere runder end EasternWizards i slutningen af første halvleg der endte 8-7 til Team WHO. Anden halvleg udspillede sig næsten på helt samme måde, som første halvleg. Alle 30 runder blev spillet, dog endte det med en sejr til Team WHO som tog Inferno 16-14.

 

Som tingene står lige nu deler Madness, Nova.Pro og Team WHO første pladsen i Waoo Ligaen #5. Dermed blive de næste uger kun mere interessante.

I næste uge kommer vi til at se frem til kampe mellem:

Nova.Pro vs. Brustalis – 30. oktober klokken 20.00

Madness vs. EasternWizards – 1. november klokken 20.00

Begge kampe bliver livestreamet på https://www.twitch.tv/esport

 

Desværre bliver vi også nød til at melde at både Exoplan og Hobro Vikings desværre er udgået fra Waoo Ligaens første division. Dermed er alle deres kampe blevet forfitet og set som en automatisk sejr til deres modstandere.


Login
 Glemt password?
Registrer