KING OF NORDIC S12E08 - DANSK REPRÆSENTANT

Sidste uges danske repræsentant, Gwind, måtte desværre se sig slået allerede i deres først kamp i semifinalen mod Sverige. I søndags afholdte vi dermed kvalifikation for at finde en ny dansk repræsentant.

NovaPro var et af de heldige hold der fik WO i deres første kamp. De gik dermed direkte videre til semifinalen, hvor de skulle møde Debilos - et mix hold med et par spillere der var med til at vinde sidste kvalifikation. De to hold stod ret lige ved halvlegen med 8-7 til NovaPro. I anden halvleg tog det hele dog fart og NovaPro endte med at vinde kampen 16-9. De skulle herefter møde team_rezex i finalen, et strækt hold med et par spillere der tidligere har vundet kvalifikationen adskillige gange. Det skulle dog vise sig ikke at skræmme NovaPro, der i pausen var foran med hele 10-5. I anden halvleg fik team_rezex igen nogle runder, men ikke nok til at kunne stoppe NovaPro, der endnu en gang vandt deres kamp med 16-9.

Vi glæder os os dermed til at se NovaPro i aktion på fredag.

NovaPro

OzA
zYNC
KaDaZ
Vaz0r
danno

 

Den fulde deltagerliste og bracket kan ses på Faceit. Følg endelig vores organisation på siden, så vil du altid være opdateret med hvornår vi afholder kvalifikationer.

NovePro spiller finale på fredag d. 21. september, hvor de møder Finland/Norge/Sverige i King of Nordic fra kl. 19:00 på Twitch. 


Login
 Glemt password?
Registrer