King of Nordic S12E06 - Tilmelding

Danmark kæmpede hårdt i deres kamp imod Finland, men finnerne var simpelthen for stærke og Danmark måtte se sig slået med 16-14. Det blev dermed Finland og Sverige der skulle møde hinanden i finalen, som også skulle vise sig at blive rigtig spændende. Det blev dog Finland der tog sejren med 16-12 og det blev dermed endelig tid til at se et andet land på tronen - vi vil dog helst gerne se Danmark på tronen. Vi er derfor på søndag klar med endnu en kvalifikation som du allerede nu kan tilmelde dig.

NY SÆSON - NYE REGLER

På trods af at vi starter en ny sæson, forbliver det meste som det plejer i King of Nordic. Der er dog en enkelt ændring til regelsættet. I sidste sæson skete det 2 gange at et hold meldte afbud kort før finalen. Dette betød, at arrangørerne skulle på overarbejde for at prøve at finde en løsning, hvilket gav en del ekstra arbejde samt forsinkelser i udsendelsen. Dette vil de prøve at undgå fremover ved at tilføje følgende regel:

- Begge finalister i kvalifikationen (dvs. de to hold der mødes i den danske finale) har mulighed for at udfylde et google docs med alle deres hold informationer, hvilket giver "taberen" mulighed for kunne overtage pladsen i finalen, hvis det vindende hold melder afbud.

Dette var før kun et krav til vinderen af kvalifikationen.

Skulle den danske finalist melde afbud til finalen, vil 2. pladsen blive tilbudt at overtage deres plads. Men kun hvis holdet har udfyldt google dokumentet på forhånd. Dette har ikke tidligere været en mulighed, da alle informationer på forhånd har været givet videre til partnerne (f.eks. HLTV). Eftersom at informationerne fra 2. pladsen også kan gives videre på forhånd, er det altså muligt at lave dette "byt" fremover. Taber man derfor kvalifikations finalen, har man stadig mulighed for at sidde stand-by om fredagen og måske overtage pladsen i finalen.


BASALE INFORMATIONER

 • Tilmeldingen er åbent NU
 • Man spiller på egen server
 • Tilmeldingsfrist er søndag den 2. september kl. 12:30
 • Spilledag er søndag d. 2. september
 • Check-in for tilmeldte hold er kl. 12:30 – 13:00 OBS I skal selv checke ind via Toornament.com OBS
 • Kvalifikationen starter op og brackets bliver released umiddelbart efter at check-in er afsluttet
 • Tilmelding er gratis
 • Husk at optage in-eye (PoV demo) fra ALLE jeres kampe
 • Kampene afvikles som Best Of One (BO1)
 • Finalen afvikles som Best Of Three (BO3)
 • De vindende hold SKAL uploade billeder af de enkelte spillere til KoN efterfølgende (info herom modtages)
 • Holdet der får 2. pladsen i kvalifikationen har mulighed for at udfylde samme dokument som vinderen og dermed melde sig som stand-in hvis vinderholdet skulle melde fra.
 • Det vindende hold SKAL kunne stille op til finalen fredag d. 7. september.

TILMELDING 

Der er plads til 32 hold. Vi kører efter “først-til-mølle princippet”. Ved tilmelding er følgende et krav:

 • Holdets navn
 • Spillernes nickname (ALLE spillere skal indskrives)
 • Spillernes SteamID – dette gælder naturligvis også for alle spillere.
 • Spillernes profiler er sat til PUBLIC indtil tilmeldingen er godkendt.
 • Steam profiler SKAL have “spildetaljer” sat til offentlig indtil tilmeldingen er godkendt.

  Tilmelding sker via dette link:


BRACKET


REGLER

Det hold der står først er højeste seed.

BO1 Veto

Laveste seed fjerner et map (seks maps tilbage)
Højeste seed fjerner et map (fem maps tilbage)
Laveste seed fjerner et map (fire maps tilbage)
Højeste seed fjerner et map (tre maps tilbage)
Laveste seed fjerner et map (to maps tilbage)
Højeste seed fjerner et map (et map tilbage)
Det sidste map spilles nu.

BO3 Veto

Laveste seed fjerner et map (seks maps tilbage)
Højeste seed fjerner et map (fem maps tilbage)
Laveste seed vælger et map (fire maps tilbage)
Højeste seed vælger et map (tre maps tilbage)
Laveste seed fjerner et map (to maps tilbage)
Højeste seed fjerner et map (et map tilbage)
Det sidste map tages i brug hvis det er nødvendigt.

Map Pool

 • Train
 • Dust2
 • Nuke
 • Mirage
 • Inferno
 • Overpass
 • Cache

Kommunikation

Vi benytter vores Discord server som du kan finde her: https://discord.gg/2eMsZXA Her vil der være kontakt til de andre hold, admins og andet I skal bruge. 

Stand-ins 

Det er tilladt at bruge stand-ins. Vi kræver dog at disse er registreret inden kvalifikationens start, og det er er krav at de tilmeldte spillere er danskere. Det er muligt at tilmelde maks. 7 spillere til turneringen, hvilket betyder at det er muligt at tilføje 2 stand-ins til sit hold. Ved nedbrud kan der gives dispensation fra en turnerings admin. 

Cheat

I samarbejde med King of Nordic vil følgende punkter blive overholdt for at modvirke cheat: – eSport.dk vil benytte sig af Swedish Host servers i kvalifikationfinalerne. – eSport.dk har en udvalgt King of Nordic admin, der kan overvåge kvalifikationen på tilfældige tidspunkter. – Husk at VAC bans først udløber efter 2 år (730 dage) – King of Nordic har en cheat hotline adresse, som der kan kontaktes ved mistanke om snyd: tips@kingofnordic.com

VAC & Overwatch Ban

Som udgangspunkt tager vi afstand fra enhver form for snyd. Vi har dog valgt at sætte en grænse på 2 år vedr. VAC-bans. Det vil sige, at hvis du har et VAC ban som er ældre end 730 dage, kan du stadig deltage i King of Nordic. Er du i tvivl, så kontakt admins. Yderligere har vi valgt at ignorere Overwatch bans. 


PRÆMIER I KON DENNE SÆSON

1. gang man vinder King of Nordic: 500 EUR
2. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR
3. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR
4. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR
5. gang i streg man vinder af King of Nordic: 500 EUR + 
2.500 EUR jackpot ( = 5.000 EUR samlet)

Et hold kan maksimalt sidde på tronen i 5 uger og skulle et hold vinde 5 uger i streg, bliver de derfor fjernet fra tronen og bracket nulstilles således at alle lande skal finde en ny repræsentant. Holdet der tidligere sad på tronen, må ikke deltage i denne kvalifikation.


KING OF NORDIC FINALERNE

Før showet vil der være nationale kvalifikationer, hvor de enkelte lande skal finde dét hold der skal repræsentere deres respektive nation i hver uges internationale finale. De deltagende lande i King of Nordic er: Norge, Sverige, Finland og Danmark. King of Nordic bliver streamet hver fredag kl. 19:00 på Twitch. Før hver kamp, vil seerne banne 1 map (sker via online afstemning, f.eks. Facebook eller Twitter). Herefter vil hver team kaptajn banne 1 map. Holdet med det højeste seed banner først. De enkelte seeds bestemmes ud fra landets placering ugen før. Det spillede map vil blive valgt tilfældigt mellem de resterende 3 maps. Informationer om de kvalificerede hold skal udleveres til King of Nordic’s hovedadmins senest onsdag kl. 18:00 hver uge, herunder holdnavn, lineup (inkl. stand-ins), billeder og kontaktinformationer. Ingen undtagelser. Disse informationer gives videre ved at udfylde en online form, der vil blive videresendt til jer af eSport.dk’s admins efter afsluttet kvalifikation. Det er også vigtigt at pointere at King of Nordic skal have demoer fra kvalifikationsfinalen, hvilket er grunden til at vores kvalifikationsfinale skal spilles på vores server hosted af swedishhost, hvor demoerne automatisk bliver uploaded til en fælles mappe.

Regler

Det er muligt at få tilsendt et detaljeret regelsæt gældende for den internationale finale. Kontakt venligst en admin hvis dette ønskes.


Om King of Nordic:

King of Nordic er en international nordisk esports turnering. Meningen med King of Nordic er at skabe fokus på en bredere gruppe spillere og inspirere dem til at spille i organiserede ligaer. Håbet er at spillere med konkurrencemæssige ambitioner kan opnå et “moment of glory” og potentielt blive anerkendt som professionelle spillere. King of Nordic ønsker at give hold og talenter en chance i spotlyset.

Om Electronic Sports Entertainment Nordic

ESEN Studio blev stiftet som en TV og medie virksomhed, der fokuserer på eSports og gaming indhold. ESEN er passioneret omkring at skabe enestående indhold og opbygge et engageret publikum. ESEN stræber efter at blive en leder indenfor deres område.

Partnere

Finland: Csgofinland.fi 
Norge: Gamer.no
Sverige: ​Swedish Pro League


Login
 Glemt password?
Registrer