Danske profiler i League of Legends-semifinaler

Sidste weekends playoffs-kvartfinaler i League of Legends bød på masser af spænding og overraskelser for enhver LoL-fan. Men hvis du nu har været optaget af andre spændende esportsbegivenheder, såsom TI-finalen i DotA 2, er det da også helt forståeligt, da man kunne opleve Johan 'N0tail' Sundstein vinde finalen sammen med sit hold OG. Ikke desto mindre blev det i LCS afgjort, hvem semifinaleholdene, Vitality og Fnatic i EU og Cloud 9 samt Team Liquid i NA, skal møde denne weekend.

 I de europæiske playoffs-kvartfinaler vandt Schalke 04 Esports over Splyce med danskeren Kobbe i den 5. og afgørende kamp i serien, mens Misfits Gaming med danske Sencux vandt 3-0 over G2 Esports. G2 Esports opnåede ellers en andenplads i forårets playoffs i Royal Arena, hvor de for første gang siden foråret 2016 ikke opnåede en førsteplads i EULCS' playoffs. 
   I NA LCS blev FlyQuest med den danske Jungler, Santorin, slået 0-3 af 100 Thieves. Desuden gik Team Solomid med Bjergsen og Zven til 5. kamp mod Echo Fox, før de endelig sikrede sig en semifinaleplads mod Cloud 9, som også har flere danske spillere på holdet. 

Ligesom i sidste uge, hvor jeg kort introducerede til de danske spillere, som skulle konkurrere i playoffs-kvartfinalerne, vil jeg i denne artikel fokusere på de danske spillere, som allerede inden playoffs havde sikret sig en semifinaleplads.

 

EU LCS

Caps

Caps

Fulde navn: Rasmus Winther

Alder: 18 (17. november 1999)

Rolle: Midlaner

Hold: Fnatic

Debuterede i LCS: Spring split 2017 for Fnatic

Kendetegnende champions: Malzahar, Syndra, Corki, 2018: Assasins såsom Wukong, Yasuo

Vundne trofæer: Vandt EULCS Spring split 2018

"Fun facts": Da først LoL-fællesskabet fik øjnene op for Caps og hans talent i SoloQ, fik han kælenavnet 'Babyfaker', da flere mente, at Caps måtte være fremtidens euroæpiske midlaner-supertalent. Deraf kom associationen til den koreanske midlaner, Faker, som over flere omgange har været kaldt verdens bedste LoL-spillere af flere eksperter og fans. Desuden eksisterer der en sjov anekdote om Caps fra Worlds sidste år, som omhandler Caps' store kærlighed for friskpresset appelsinjuice, som de andre Fnatic-spillere ofte har joket ham med.

Sociale medier:

Twitter: https://twitter.com/FncCapsLoL 

Facebook: https://www.facebook.com/Caps1337Mid/ 

 

Broxah

Broxah

Fulde navn: Mads Brock-Pedersen

Alder: 21 (12. august 1997)

Rolle: Jungler

Hold: Fnatic

Debuterede i LCS: Spring split 2017 for Fnatic, hvor han i begyndelsen af sæsonen skiftede plads med jungleren Amazing, som nu spiller for Schalke 04 Esport

Kendetegnende champions: Elise, Sejuani, Gragas, Kha’Zix

Vundne trofæer: Vandt EULCS Spring split 2018

"Fun facts": Mange fans mener, at Broxah ligner den belgiske fodboldspiller Kevin de Bruyne (tjek selv). Han er desuden en af de mest aktive brugere af sociale medier af de professionelle spillere, hvor han ofte opdaterer fans og interesserede om holdets seneste bedrifter m.m. Ydermere havde Broxah den højeste KDA-score (et samlet gennensmit af antal kills+assist/antal deaths) på 9,8 blandt alle spillere inden playoffs. 

Sociale medier:

Twitter: https://twitter.com/BroxahLoL 

Facebook: https://www.facebook.com/broxah/ 

 

NA LCS

Jensen

Nicolaj 'Jensen' Jensen

Fulde navn: Nicolaj Jensen

Alder: 23 (1. januar 1995)

Rolle: Midlaner

Hold: Cloud 9

Debuterede i LCS: summer split 2015 for Cloud 9

Kendetegnende champions: Orianna, Syndra, LeBlanc, Zilean

Vundne trofæer: Ingen - men har været i NALCS-playoffsfinalen en enkelt gang, hvor de tabte mod TSM i finalen i 2016.

"Fun facts": Jensen gik førhen under gamernavnet Incarnati0n fremtil december 2015. Derudover har han en periode været coach for bl.a. SK Gaming både før og efter hans egen spillerkarriere som midlaner.  

Sociale medier:

Twitter: https://twitter.com/Jensen

 

Svenskeren

Svenskeren

Fulde navn: Dennis Johnsen

Alder: 22 (2. januar 1996)

Rolle: Jungler

Hold: Cloud 9

Debuterede i LCS: spring split 2013 for Copenhagen Wolves

Kendetegnende champions: Graves, Rengar, Nidalee, Lee Sin, Gragas, Jarvan IV

Vundne trofæer: Svenskeren har vundet LCS 3 gange med både TSM og Cloud 9.

"Fun facts": Svenskeren har været en del af den professionelle LoL-scene i rigtig mange år, og han har igennem sin karriere spillet på flere af de store organisationers hold i vesten. Han har fx tidligere spillet for Copenhagen Wolves og SK Gaming i EU LCS, inden han i 2015 skiftede til den nordamerikanske liga og TSM, hvor Bjergsen også spillede. I år skiftede han over til Cloud 9. 

Sociale medier:

Twitter: https://twitter.com/C9Svenskeren

Facebook: https://www.facebook.com/Svenskeren.LoL/ 

 

 

Kampprogrammet for weekendens semifinaler

EU LCS

31-08-2018 kl. 18:00: Schalke 04 Esport vs. Vitality 

01-09-2018 kl. 17:00: Fnatic vs. Misfits Gaming

 

NA LCS

01-09-2018 kl. 23:00: Cloud 9 vs. Team Solomid

02-09-2018 kl. 21:00: Team Liquid vs. 100 Thieves

Vinderne af semifinalerne kvalificerer sig selvfølgelig til de efterfølgende finaler, som bliver afholdt søndag 9. september fra kl 17:00 og frem. Finalerne i EU LCS bliver først afgjort, hvorefter finalen i NA LCS fortsætter direkte derefter. Både Dansk Esport, Esportsbio (biografer rundt omkring i landet) og flere esportscaféer afholder viewing parties, hvor man kan se finalerne sammen med andre fans og LoL-entusiaster. Flere oplysninger er tilgængelige på facebook heriblandt vores side 'Dansk Esport'.

 

Alle billeder af spillere er hentet fra eu.lolesports.com's hjemmeside.


Login
 Glemt password?
Registrer