King of Nordic S12E04 - Dansk Repræsentant

Helt utraditionelt har vi, uden at have afholdt kvalifikation, fundet dét hold der skal repræsentere Danmark i næste episode af King of Nordic.

Det var junummer der forsvarede de danske faner i denne uge, men på trods af stærkt spil, var det ikke muligt for dem at overtage tronen. Dette betyder at det nu er Brutalis.Pro der står klar på næste fredag og skal gøre hvad de kan for at forhindre at Sverige vinder for 5. uge i streg og dermed får deres 2.500 EUR jackpot (som giver en samlet præmie på 5.000 EUR). Indtil videre har det ellers kun været Danmark der har opnået denne bonus. Brutalis.Pro overtager pladsen fra junummer, eftersom at vi i sidste uges kvalifikation endte ud i en overenstemmelse der gjorde at vi valgte at sende begge hold videre til finalen. 

Brutalis.Pro

He1seR
Lorrdy
RuDdy
Dopmax
Cruz

Det bliver spændende at se hvordan Brutalis.Pro klarer sig på fredag 24. august, hvor de møder Finland/Norge/Sverige i King of Nordic fra kl. 19:00 på Twitch. 

En stor tak til de deltagende hold som deltog i kvalifikationen – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er. Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Login
 Glemt password?
Registrer