Copenhagen Esport med Oldboys

Esporten er en ny branche, men trods det så har den eksisteret siden medio 90erne, og i lidt blødere stil måske en anelse før. Det betyder at vi allerede nu, her ca. 20 år senere kan se at Oldboys er ved at blive en realistisk størrelse når det kommer til esport.

Måske har det også betydning at farten på cyberspace går så stærkt at man måske allerede rammer oldboys prædikatet når man lander på den anden side af 25. For undertegnet er der en del år siden det skete :-)

Copenhagen Esport er en esports forening, som har til huse i Nørrebrohallen i København.
Det er en esports forening, som esports foreninger nu engang er.
Der er 20 sæt af fungerende gaming maskiner, og der er i store træk åbnet alle dage, hvor de unge medlemmer sværmer ind, mange gange med forældre, og der bliver trænet, spillet, hygget til den helt store guldmedalje.

Nu har klubben valgt at tage hul på endnu et nyt område

OLDBOYS +25
Det handler om hyggespil for de outdaterede. Det er præcis sådan det er.

  • Oldboys har åbent hver onsdag fra kl. 19.00 - 22.00
  • Der er fokus på hygge og fællesskab
  • Vi genopfrisker storhedstider og specielle øjeblikke
  • De sjove og tossede nicks fra pionertiden følger med
  • Traditionen tro søger vi non-russian players og non-russian kommunikation

Er du +25 esports / gaming fætter, og vil du gerne høre mere, så stik hovedet ind til os en onsdag fra kl. 19.00 - 22.00, så kan vi få en god snak.

Er du lidt yngre og hører i gruppen +20, eller måske har du bare en større ambition om at ville blive pro, så har vi rent faktisk også en voksen ambitiøs gruppe som passer, og som få eget holdnavn, egen coach osv. Kom ind og hilse på os, og høre mere om denne mulighed også.

https://cph-esport.dk/


Login
 Glemt password?
Registrer