Skal du kickstarte din esports karriere?

Ønsker du at skabe en karriere indenfor esport? Så er dét her din mulighed for at blive en del af Danmarks største og ældste esports organisation.

Hvem er vi?

Hos eSport.dk afholder vi online turneringer for mere end 500 hold og dermed +3.000 spillere om året henover flere forskellige sæsoner og turneringer. Disse inkluderer bl.a: Waoo CS:GO Ligaen der er vores store liga, hvor alle kan være med, EDU Cup der er vores turnering udelukkende for skoler, som vi afholder i både CS:GO og LoL, FirmaCS der er vores turnering udelukkende for firmaer, PUBG hvor alle er velkomne og kan melde sig til, KoN der er en nordisk turnering hvor vi afholder den danske kvalifikation i CS:GO. Vi afholder desuden flere events i løbet af året. Nogle af disse events er finalespil i vores online turneringer, mens andre er enkeltstående events. Vores mandskab hjælper årligt til ved flere LAN events rundt om i landet, hvor vi står for både turneringer og streaming. Vi består i øjeblikket af en gruppe på 20-25 mennesker, der arbejder indenfor forskellige områder f.eks. turneringer, journalistik, streaming, casting og teknik.

Hvor kommer vi fra?

eSport.dk stammer fra SLAP organisationen, der fra 1999 til 2012 afholdte turneringer hver måned året rundt. Her stod ca. 50 frivillige for turneringerne, med mere end 36.000 medlemmer. SLAP havde også tre LAN events hvert år; et i påsken, et om sommeren og et i efteråret. I 2010 blev eventet i påsken lavet om og rebranded til det vi i dag kender som Copenhagen Games. SLAP.dk blev herefter delt op i 2 grupper: eSport.dk, der idag håndterer alle online turneringer samt SLAP Crew, der er Danmarks største esports crew - et crew som du vil blive en del af. SLAP Crewet står f.eks. bag hele afholdelsen af Copenhagen Games samt Comic Con Copenhagen.

Hvem søger vi?

Vi søger passionerede folk som brænder for esporten i Danmark. Folk som har tiden og lysten til at bringe eSport.dk op på et nyt niveau. Vi søger folk til følgende poster:
  • Turnerings admins, primært til CS:GO
  • Skribenter
  • PR og SoMe
Vores eneste krav er, at du er over 16 år gammel. Tidligere erfaring indenfor den post du søger er et plus, men ikke et krav. Du vil blive taget godt imod af hele teamet og vil modtage oplæring i arbejdet. Det her er din mulighed for at skabe en karriere indenfor esport og samtidig udvikle dine faglige kompetencer. Arbejdet er som udgangspunkt frivilligt med mulighed for lønnet opgaver. Interesseret, så send en mail til csgo@slap.dk med flg. info
  • navn, nick
  • by
  • alder
  • email, tlf.
  • Kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du har lyst til at arbejde med esport
  • evt. erfaring
Vi glæder os til at høre fra dig!

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer