King of Nordic S12E03 - Dansk Repræsentant

Da Danmark ikke kunne klare sig imod Sverige i fredags, afholdte vi i går kvalifikation for at finde et nyt hold til at repræsentere Danmark.

Vi afholdte denne gang kvalifikationen om mandagen, da det meste af vores crew var afsted til det årlige SLAP Crew Lan hele weekenden.

Vi startede kampene senere end vi plejer (kl. 19.00) og vi vidste fra start at kampene godt kunne trække ud til sent på aftenen/natten. Det var derfor ved tilmelding oplyst at finalen godt kunne rykkes til om tirsdagen, hvis der blev behov for det. Vi nåede til finalen ca. 22.15 og her var junummer klar til at fortsætte. Det andet hold i finalen, Brutalis.pro, havde dog ikke mulighed for at spille kampen på det sene tidspunkt og der blev derfor fra admins side besluttet, at kampen skulle rykkes til om tirsdagen. Det viste sig dog, at junummer ikke var i stand til at spille kampen om tirsdagen og der opstod dermed et dilemma mellem de to hold. I situationen endte vi med at sende junummer videre til fredagens finale, da de var i stand til at spille kvalifikationen færdig på dagen. Vi mener dog ikke, at det er fair for alle parter at udvælge ét hold på denne måde og det er derfor besluttet at Brutalis.Pro også skal have muligheden for at forsvare de danske faner. Dette gør de hvis/når junummer ikke er i stand til at fastholde tronen.

Der vil altså ikke blive afholdt kvalifikation, for at finde et hold i den efterfølgende uge og næste kvalifikation vil dermed tidligst blive d. 26. august.

På fredag er det dermed junummer der skal repræsentere Danmark med følgende lineup:

junummer

smed
kaspara
stylez
madsztw
kodazy

Det bliver spændende at se hvordan junummer klarer sig på fredag 17. august, hvor de møder Finland/Norge/Sverige i King of Nordic fra kl. 19:00 på Twitch. 

En stor tak til de deltagende hold som deltog i kvalifikationen – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er. Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Login
 Glemt password?
Registrer