KING OF NORDIC S12E02 - DANSK REPRÆSENTANT

I fredags blev 12. sæson af King of Nordic skudt igang hvor "Får man elo her" repræsenterede de danske faner. Danskerne klarede sig godt i de to første kampe, men mødte i finalen et svensk hold der desværre ikke lod sig slå ud. Vi har derfor i dag fundet et nyt lineup der kan repræsentere Danmark på fredag.

Kvalifikationen blev i dag afholdt med 9 deltagende hold. Vinderen, og dermed den danske repræsentant på fredag, er:

pladeN3rgrØN

freddo
Cabbi
notan
t0mmy
dalle

Finalen stod mellem ezHLTV og pladeN3rgrØN. De to hold valgte at spille BO1, hvor kampen skulle afgøres på Train. Det var ezHLTV der kom bedst fra start ved at vinde de første 6 runder i streg. pladeN3rgrØN formåede dog at genvinde lidt af selvtilliden og ved halvlegen var stillingen 9-6, dog stadig i ezHLTV's favør. Noget kunne dog tyde på at ezHLTV havde undervurderet deres modstandere, for i 2. halvleg fik de kamp til stregen. ezHLTV formåede ikke at holde fast i deres føring og blev hurtigt overhalet af pladeN3rgrØN. Stillingen var dog lige til det sidste, men det var pladeN3rgrØN der var hurtigst ved målstregen og kunne hive sejren hjem med stillingen 16-14.

Det bliver spændende at se hvordan pladeN3rgrØN klarer sig på fredag 10. august, hvor de møder Finland/Norge/Sverige i King of Nordic fra kl. 19:00 på Twitch. 

En stor tak til de deltagende hold som deltog i kvalifikationen – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er. Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Login
 Glemt password?
Registrer