World Careers CS:GO Tournament

World Careers CS:GO Tournament

Danmark har historisk været en førende søfartsnation. Derfor er det med glæde at vi nu kan introducere esporten og den maritime verden for hinanden. Vi starter ud med en kombi-turnering med både online aktiviteter og et fysisk event.
Velkommen til Det Blå Danmark

Struktur & Information

  • Strukturen for World Careers CS:GO Tournament bliver i form af 4 kvalifikationer, 2 semifianler og til sidst en finale som spilles på LAN.
  • Hver kvalifikation vil blive spillet som single elimination med BO1 kampe indtil finalen som vil blive spillet som BO3.
  • Vinderen af hver kvalifikation går videre til en semifinale som også spilles som BO3.
  • Tilmeldingen er gratis.
  • De vindende hold fra hver kvalifikation SKAL kunne stille op til semifinalerne lørdag d. 6. oktober (online) samt finalen d. 27. oktober. (fysisk  lan)
  • Tilmelding vil foregå via. separate nyheder som kommer op når tilmeldingen åbner til de forskellige kvalifikationer som det ses nedenfor.

Datoer

Første tilmeldinger: 17. august
Første kamp:
 25. august
Sidste kamp: 27. oktober

Tilmelding
1. kval - 17. august til 24. august
2. kval - 1. september til 14. september
3. kval - 1. september til 21. september
4. kval - 1. september til 28. september

Kvals
1. kval - 25. august
2. kval - 15. september
3. kval - 22. september
4. kval - 29. september

Semifinaler
Semifinale #1 - 6. oktober
Semifinale #2 - 6. oktober

Finale
27. oktober (LAN)

Rederibranchen satser på e-sport

Kampagnen Det Blå Danmark, der har til formål at udbrede kendskabet til uddannelses- og karrieremuligheder indenfor den maritime branche, går nu seriøst ind i e-sport. I efteråret 2018 afholdes World Careers CS:GO Tournament, som er en online Counter Strike turnering, med en stor finaleevent i, som bliver afholdt hos Danske Rederier i hjertet af København. Vinderholdet får et sponsorat på DKK 35.000 og forventes at deltage på Copenhagen Games i påsken 2018 med holdnavnet ’World Careers.’

Danmark har en lang historie som en af verdens førende søfartsnationer og er i dag også verdens førende nation indenfor e-sport målt på professionelle spillere pr indbyggere, og gennem World Careers CS:GO Tournament vil det nye og det gamle blive forenet. Det Blå Danmark kampagnen og e-sport har det tilfældes at publikummet og målgruppen er unge mellem 15-25 år, og det er helt naturligt at man I rederibranchen bruger e-sport som talerør ud til de unge og fanger dem i øjenhøjde.

Læs mere om turneringen og Det Blå Danmark på: https://worldcareers.dk/seven-seas/e-sport/


Login
 Glemt password?
Registrer