Adventure Efterskolen med esport

Adventure Efterskolen byder i samarbejde med Esport Service på esport undervisning for både dig som kan lide at dyrke matchmaking i solo que og dig som vil ende i FPL. Uanset hvad niveau du er på, vil du blive udfordret og udvikle dig igennem vores træning i CS:GO og LOL, som er de 2 grene som dyrkes i vores esport regi. Hvad får du på Adventure Efterskolen’s esport linje? Fællesskab, sund hverdag og en god omgang seriøs træning til denne hjernesport med. Uanset om du er silver 3 eller faceIT level 9 i CS:GO, eller for den sags skyld bronze eller challenger i LOL, vil han kunne udfordre og bidrage til din udvikling. Fagligt indhold:

  • Samarbejde ( brug af opgaver/øvelser med afsæt i Forsvarets opgave inden for området)
  • Fysisk træning ( afsæt i fysioterapeutiske og ergonomiske øvelser)
  • Opgavefordeling/ansvar
  • Alternative og kreative løsnings- og metode valg
  • Gaming IQ ( udvikle evne til at forud og ”læse” mulighederne i opgaver
  • Udvikle på matematiske vinkler/økonomiske vinkler ( vinkler i forhold til spillets opgaver/styring af ressourcebrug osv.)
  • Stimulere læringsmotivationen via gaming
  • Udvikle på fysisk træning og kostkendskab

I esport vil du tilegne dig en række egenskaber, som du kan tage med dig videre i andre henseender. Da eSport i mange spil er et holdspil, vil du lære kommunikation og teamwork; hvordan du arbejder sammen med andre på et professionelt plan, samt hvordan i løser interne konflikter. Du vil udvikle en problemløsende, kritisk og abstrakt tankegang, som er essentiel for at udvikle som strategisk. For at blive bedre som eSportudøver, skal man blive med at kæmpe med detaljer indenfor spillet flere gange om ugen for at nå et højere niveau. Denne kamp vil undervejs blive hård, hvorfor man udvikler selvdisciplin og en faglig stædighed, som kan være gavnlig i uddannelses sammenhæng såvel som på arbejdsmarkedet. Hurtige analyser og beslutninger er essentiel for en eSport udøver, så disse egenskaber får man også bygget på.

For mere information besøg : www.adventure-efterskolen.dk

Underviser fra Esport Service Underviser på faget er Simon Friis Paulsen, som er ansat hos Esport Service. Simon Friis Paulsen har mere end 10 års erfaring fra hold på topniveau.
www.esportservice.dk

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer