Casting Lineup for Copenhagen Games 2018 bekræftet

Streaming og casting er blevet en af de vigtigste byggesten til enhver begivenhed, især når det kommer til nogen form for esport derude. Det er afgørende at have et godt mandskab og erfarende, talentfulde casters til at hjælpe både det interne publikum og streaming-seerskabet følge med i de mest spændende kampe i vores turnering. Vi har arbejdet hårdt for at få nøjagtigt det rigtige mandskab sammen, og nu, uden videre, er vi glade for at introducere dem til dig! Tom ‘TomBizz’ Bissmire Kommentator for Storbritannien, som også har arbejder for Copenhagen Games sidste år. Vi er meget glade for hans arbejde og vi er begejstrede over at have ham tilbage.

Conner ‘Scrawny’ Girvan

Kommentator som kommer hele vejen fra Canada! Første gang talentet er til Copenhagen Games og vi er meget spændte på at se hvad han bringer til Copenhagen Games.

Halvor ‘vENdetta’ Gulestøl Analyst og kommentator fra Norge. En mand med stor erfaring, med blandt andet at dække CS for Norges tv-kanal NRK sammen med Simen. Niels 'RizC' Topp Universal kommentator og analyst fra Danmark, som er meget bekendt med Copenhagen Games, Niels og Simen arbejde sammen på en af de første Copenhagen Games arrangementer tilbage i 2012, hvor de dækkede CS Source da det var en ting… Hvis det nogensinde var det. Jacob ‘Pimp’ Winneche Tidligere dansk prospiller og ekspertanalytiker. Et tidligere Dignitas navn med førstehånds viden og erfaring af spillet, han vil være en god tilføjelse til væres casting mandskab. Simen ‘warclown’ Henriksen Desk Vært. Vores norske ven vender tilbage for endnu en Copenhagen Games, denne gang vil han være vært for streamen og guide vores seere gennem de mest spændende kampe i CS:GO hovedturneringen.   Siden Copenhagen Games startede med at streame, er der en faktor som har været meget konstant: Norske caster og helt igennem cool fyr Simen ‘warclown’ Henriksen. Vi havde en snak med ham omkring dette års line up og hvordan det har været at følge og været med til at definere Copenhagen Games igennem årene.

”Jeg har arbejdet med flere at fyrene fra dette års mandskab og de er fantastiske casters og mennesker. Et par er nye for mig dog, så det vil være spændende at møde og arbejde med nye mennesker også. At dække Copenhagen Games er specielt for mig. Det var en af de første arrangementer jeg arbejde med som caster, men mere end det, så elsker jeg hvad arrangementet står for og hvad det repræsenterer.”

Som en tidligere topspiller har Simen oplevelevet esport udvikle sig til hvad det er i dag. Faktisk var han en del af bevægelsen som tog esport fra at være en niche sport til en spirende mainstream gigant.

”Det har været noget helt specielt at se epsort voksende på den måde det har. Da jeg spillede, spillede vi for peanuts i forhold til nu – Jeg tror det er derfor jeg bliver så ’salty’ omkring det. Helt seriøst, det var sådan det var og det er godt, at sporten er endelig noget til det punkt for at dedikerede spillere belønnes for deres hårde arbejde, men det kommer også med en pris, tror jeg.”

For Simen, den ting som gjorde esport specielt var fællesskabet omkring det, det specielle humør der omgiver arrangementer og især Copenhagen Games. Det er noget som han håber Copenhagen Games ikke mister, da epsort bliver ved med at vokse.

”Arrangementer ligesom Copenhagen Games, og jeg siger ’ligesom’ selvom der ikke rigtig er så mange tilbage i sin art, selvom de er vigtige for esport – Jeg tror at folk ofte glemmer det. Dette arrangement er en gateway hvor talentfulde men mindre kendte hold og spillere har en chance for at bevise dem selv, at kæmpe imod dele af verdenseliten. Det er en måde for talenter at blive stjerne materiale, og betydningen af det kan ikke overvurderes.”

 Simen er meget opmærksom på udviklingen i sports, og han ved, at turneringer ændrer sig og bliver mere elite-fokuserede end nogensinde før. Der skal dog være en balance og menneskelighed til det, siger han.

”Sagen er, at mange af de virkelig legendariske hold i CS har spillet til Copenhagen Games, det burde vi ikke glemme. Store penge har bevæget sig ind i esport, hvilket er fantastisk, men jeg kan huske da NiP spillede deres første Grand Final her, tilbage i dagen; Da de vandt, kom de ned fra scenen med trofæet og gik direkte til efterfest sammen med de andre. Det var fantastisk for mig at se unge, håbefulde spillere for at få chancen for at feste og snakke med superstjernerne i deres spil, som om at der ingen forskel var på dem. Vi bør aldrig glemme værdien af sådanne ting.”

Vi er meget glade for at få Simen tilbage på Copenhagen Games, og vi er absolut begejstrede over line up’en af casters som vil arbejde med ham i år. Hvis du gerne vil se Copenhagen Games, invitere vi dig til at stoppe forbi Bella Centeret i påsken og check vores live scene ud. Naturligvis kan du også se vores stream fra komforten af dit hjem, hvis det passer dig bedre. Streaminginformationen vil komme de følgende uger, så hold dig opdateret med vores nyheder og sociale media outlets for opdateringer, om hvor og hvordan du kan se Copenhagen Games.

Login
 Glemt password?
Registrer