LOL : 2018 EU Spring Finals i København

2018 EU Spring Finals,  April 7-8, Royal Arena
 
Danmark har været med til at skabe de bedste spillere i både EU LCS ( Europæiske League of Legends Championship Series),  samt verdenen rundt og for første gang nogensinde kommer de Europæiske League of Legends Finals til Danmark. Med mere end 100.000.000 månedlige spillere på verdensplan, er League of Legends et af de absolut mest populære spil globalt. Det store mesterskab afholdes i weekenden den 7-8 april, hvor man kan opleve de fire bedste hold kæmpe for europæisk dominans, mesterskabs point samt en plads til 2018 Mid Season Invitational. Efter en af de mest spændende sæsoner i EU LCS historie, må man endeligt ikke gå glip af 2018 EU Spring Finals.  
De bedste hold i Europa
Den Europæiske League of Legends Championship Series (EU LCS) Spring Split Finale inkludere de fire bedste hold i Europa som konkurrerede i sidste runde af playoffs.  2018 sæsonen er opdelt i et henholdsvis Forår og Sommer Split som hver strækker sig over ni uge, i den regulær sæson samt tre uger med playoffs. Kampen for en tredjeplads finder sted lørdag den 7. april, og med  finalerne søndag den 8. april i Royal Arena, København. 
 
Hvad er på spil?
Vinderholdet bliver foruden en pengepræmie og mesterskabs points, også tildelt titlen "Spring Split champions” er viser at de er det bedste hold i Europa. Dette giver også adgang til deltagelse i den første internationale League of Legends begivenhed i år, hvilket er Mid Season Invitational som vil blive holdt i Berlin og Paris.
 
Tredjepladsen vil sikre sig en plads til 2018 Rift Rivals turnering, som bliver holdt til sommer, det er en kamp om dominans i mellem de 3 bedste hold i Europa vs de 3 bedste hold i Nord-Amerika.
 
Billetter kan købes 
nu via  Ticketmaster
 

Login
 Glemt password?
Registrer