FirmaCS: I aften findes semi-finalisterne

I aften står slaget om semi-finalepladserne i FirmaCS. De fire vinderhold får æren af at komme til Copenhagen Games, hvor finalekampene skal spilles. 74 hold har siden den 22. januar kæmpet om at blive den store vinder af FirmaCS #3. Nu to måneder senere er tallet reduceret til otte, og inden dagen er omme er der kun fire tilbage. I aften spiller de sidste otte hold nemlig om, hvem der skal videre til semi-finalen, som, sammen med den store finalekamp, skal afholdes ved Copenhagen Games den 28 - 31 marts i Bella Center. Superfedt Og det er superfedt at være nået så langt i turneringen er meldingen fra især et af holdene. "Det er superfedt at være nået så langt. Vi har ikke snakket om andet den sidste uge!" Siger oldschool gamer og DPL Admin for Dust2 Kaspar "KasparS" Smærup. Især det, at finalerne skal spilles ved Copenhagen Games er nemlig noget, der giver Dust2-holdet ekstra energi. "Det er superfedt, at der er en chance for, vi skal sidde på scenen til Copenhagen Games, og dermed få lov til opleve en stemning som kun de professionelle gør," siger KasparS og fortsætter, "Hvad nu hvis vi vinder? Det er jo en once in a life time-chance at kunne komme til Copenhagen Games og sidde på en scene og spille for et publikum." Om Dust2 vinder deres kamp som skal stå mod Grafikr ApS ved vi først sent i aften, men hvis man spørger KasparS, så er de i Dust2-lejren ydmyge om kampen. "Vi kan jo kun håbe. Det vil være lidt for cocky at sige, det er 100% sikkert, at vi vinder. Men selvfølgelig så går vi da 100% efter sejren!" Dust2 spiller dog på udebane, da de ikke får muligheden for at spille på Dust2. Det er nemlig ikke en del af mappoolet til FirmaCS #3. Anderledes FirmaCS i år I det nye år er FirmaCS blevet lavet lidt om. Udover at finalerne skal spilles til Copenhagen Games, så er der blandt andet også kommet flere spilledage og mulighed for at flytte sine kampe til om lørdagen. Det er altsammen initiativer, der er blevet taget for at øge fleksibiliten for de deltagende hold. Hvis man vil vide mere om alle ændringerne, der er kommet i den nye sæson af FirmaCS, så kan man finde dem her: Læs mere: FirmaCS #3 – Finaler til Copenhagen Games! Vinderholdet kan gå fra turneringen med en præmie på 20.000 kr. som vil blive overrakt foran et kæmpe publikum ved Copenhagen Games. Så mon ikke, holdene giver den en ekstra skalle. De fire kampe, som skal spilles er: IT Minds Vs Webstarters eSportmaster Vs DR Licens Grafikr ApS Vs Dust2.dk - DPL Admins Føniks Computer Vs Webhelp Denmark A/S  

Partner

Det er med glæde, at vi kan annoncere, at WAOO også i sæson 4 har valgt at bakke op om en af Danmarks største esports turneringer.

Danmarks bedste internetudbyder

Med fiberbredbånd fra Waoo får du en stabil og fremtidssikret bredbåndsforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din internetforbindelse skal være, og om du vil have TV og telefoni med.

Seks gode grunde til at vælge fiberbredbånd fra Waoo:

  1. Waoo Hastighedsgaranti
  2. Up- og download hastighed går lige hurtigt   
  3. Bredbånd nok til alle
  4. Få en lokal leverandør
  5. Din forbindelse påvirkes ikke
  6. Fremtidssikrer din bolig 

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer