Waoo CSGO Ligaen holder pause!

I anledning af påskens store LAN party i Bella Centeret, Copenhagen Games, holder Waoo CSGO Ligaen i denne uge pause. Det føler vi her på esport.dk er en fremragende mulighed for at gøre status over ligaspillet indtil videre. Selvom vi også havde glædet os til at se forsættelserne på sidste uges spændende kampe, må vi sande at der også er andre ting i livet end Waoo CSGO ligaen. Navnlig Copenhagen Games. Næsten samtlige hold i Waoo CSGO Ligaen deltager i påsken i Bella Centeret, og ligaen er derfor sat til pause indtil næste uge. Starten på ligaåret har ellers været en hæsblæsende affære, hvor specielt holdende i toppen af Ligaen lå meget tæt.
  1. Division – Hydr.One kom, de så og de sejrede.
Oprykkerne i Hydr.One bliver bare ved med at bevise at de er bedre end de andre. PT. Har de efter en lang indbyrdes kamp i toppen af divisionen endelig indtaget tronen. Hydr.One har indtil videre kun tabt en enkelt kamp på året, og siden de inden pausen nåede at spille en kamp yderligere end Team SemiproS, er de nu alene i toppen – Men allerede næste uge kan de igen blive nødt til at dele kronen. Resten af første divisions top tre udgøres af førnævnte Team SemiproS og Alpha med den yderst velspillende BlameF i front.
  1. Division – Der er fremtid i NOFUTURE
Anden division ser anderledes afgjort ud. På trods af deres noget pessimistiske navn, kan NOFUTURE i den grad ser lyst på fremtiden. Med 27 point er der 2 wins til nærmeste efterfølger, som i hvert fald ikke når at hente dem i denne uge. Den resterende top 3 i anden divisionen er slet ikke en top tre, men en top fire, da de næste tre pladser deles af Singularity Danmark, KPG Esport og Cocoon.Esport med hver 21 point i tabellen. De resterende I de resterende divisioner har vi følgende føretrøjer;
  1. division: #1 Staldtips
  2. division: #1 Tryllestav
  3. division: #1 INNOCENT Academy
  4. division: #1 Cocoon.Esport Support
  5. division: #1 De 4 Gode og G4lax
  6. division: Delt #1 mellem PiratSkibet og CPH Dogs
Se med igen på streamen i næste uge når Waoo CSGO ligaen igen går i gang tirsdag d. 3. april kl 20.00 på streamen!  

Login
 Glemt password?
Registrer