FirmaCS #3: DR-Licens vinder første semi-finalekamp

Den første finalist er nu fundet i FirmaCS #3 efter en utroligt tæt kamp. Kl. 16:10 blev skuddet, der afgjorde kampen mellem DR Licens og Webstarters overdøvet af jubelråb fra både spillere og tilskuere. DR-Licens havde efter en tæt kamp på henholdsvis 22-20 til Dr Licens på første map, 16-14 til Webstarters på andet map og endelig 16-10 til Dr Licens på det sidste map vundet den første semi-finalekamp i FirmaCS #3. Stemning af hype Og stemning hos Licens Hammeren er i top. "Det er totalt hype! Vi havde forberedt os på, at semi-finalen kunne være finalen for os. Vi røg nemlig ud sidste år, så vores forventninger var afdæmpede," siger danjel og oats fra DR Licens. "Det var en lidt stram kamp, så vi var lidt pressede, da vi på et tidspunkt var bagud med flere runder, så var stemningen ikke i top og vi følte os ikke som verdens bedste." Fortsætter de. "Men da vi fik vendt det og fik en solid føring på sidste map, så var vi på!" Slutter danjel og oats. Anden finalekamp Med en semi-finalesejr i hus, så vil DR Licens nu lægge hammeren fra sig, og få noget mad. "Vi skal have noget aftensmad, og så kan det være, vi skal se den anden semi-finalekamp. Vi tror dog ikke, vi kan få noget ud af det. Vi er ikke sikre på, de selv ved, hvad de laver." Konkluderer de to med et lidt for kækt smil. Anden finalekamp skal stå mellem Dust2 DPL Admins og Webhelp Denmark og kan ses her: Den endelige finale spilles i aften kl. 20.  

Partner

Det er med glæde, at vi kan annoncere, at WAOO også i sæson 4 har valgt at bakke op om en af Danmarks største esports turneringer.

Danmarks bedste internetudbyder

Med fiberbredbånd fra Waoo får du en stabil og fremtidssikret bredbåndsforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din internetforbindelse skal være, og om du vil have TV og telefoni med.

Seks gode grunde til at vælge fiberbredbånd fra Waoo:

  1. Waoo Hastighedsgaranti
  2. Up- og download hastighed går lige hurtigt
  3. Bredbånd nok til alle
  4. Få en lokal leverandør
  5. Din forbindelse påvirkes ikke
  6. Fremtidssikrer din bolig

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer