CHEAT

Ligesom i gamle dage er cheat igen begyndt at blive et aktuel emne at spilde sin tid på. Som om vi har er et overflod af eSports folk til at lave turneringer, events og andre aktiviteter. Vi havde i de gamle SLAP dage en ret hård og kontant håndtering af cheatsager, og det ser ud til at vi skal derud igen. Personlig gider jeg det ikke, fordi det er sgu ikke derfor vi bruger så meget tid i dansk esport - FRIVILLIGT TID, vel og mærke. Men jeg bliver så pissed på folk der snyder og folk der efterfølgende bruger og misbruger cheat begrebet, og fuldstændigt skamløst misbruger alles andres tid. Det gælder såvel spillernes tid som admins og arrangørers tid. Og det er ikke kun direkte cheat, det er også folk som kommer med en ubegrundet cheat-anklage bare for at se om man kan slippe afsted med at få en omkamp eller lign. Men sådan er det blevet, og det er nu i fuld gang med at eskaler op til samme størrelse problem som i de gamle CS16 dage. Men brug lige 5 min af jeres dyrebare tid og se her hvad cheat stuff betyder for os, og hvorfor vi arbejder imod nogle vilde straffe fremover.
Cheat ting
Det er lidt sjovt hvordan fok reagerer på mit skriv/video om cheat :-)
 
Det skal sige at jeg har brugt en hel del tid på at prøve at samle den gruppe - fuldstændigt på neutral grund, og for meget lang tid siden. Vi havde et stormøde hos CGLAN for laaaang tid siden. Tak for mad og drikke til Casper Sund Wandel :-)
 
Det handlede om et eSports samarbejde mellem mange eSports arrangører - både dem der laver online og dem der offline events. Ingen var "ejer" på det projekt - det var et åbent samarbejde mellem mange eSports arrangør. Jeg pressede lidt på for at fordele opgaverne, fordi jeg ved at det nogen gange kan være svært at sidde med ting alene.
Vi blev enige om at starte med udgangspunkt i et samarbejde omkring cheat. Ganske simpelt - hvis du bliver taget i cheat et sted, så udelukkes du alle steder fra  - i lang tid. Derfra ville vi udvide samarbejdet mere skridt for skridt. Desværre indhentede realiteten os. i form af tid eller mangel på samme, og projektet frøs. Men gruppe er der endnu, og vi er så småt begyndt at snakke sammen igen. Under alle omstændigheder, så er eSporten nu vokset til en størrelse hvor vi som en samlet branche bør gå sammen om ting som dette, og det er det som jeg har tænkt at arbejde med. Og det betyder også at nye projekter der er kommet til siden naturligvis også vil blive inviteret ind, hvis de har lyst til at være med. Det er ikke mit projekt - det er VORES projekt.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer