WAOO CS:GO LIGAEN #4: Vi er tilbage

Nu er vi endelig tilbage efter sidste uge, som stod i Copenhagen Games' tegn. I aften er fokuset tilbage på Waoo Ligaen #4, som det har været de mange uger før det. Der er kun få kampe tilbage - faktisk er der efter i aften kun én enkelt spillerunde tilbage. Det betyder, at presset er på holdene, der skal yde deres bedste, hvis de vil nå at bevise deres værd i denne fjerde sæson.

Roughtimes vs Lituya eSports

Lituya udgåre på grund af forfiet til Roughtimes. Dermed bliver den første kamp i aften først spillet kl 21:00!  

Alpha vs AGF Esport

Kampen klokken 21:00 vil stå imellem Alpha og AGF Esport. Siden det er den næstsidste kamp for de spillende hold, står der en del ting på spil. Det er begge holds næstsidste kamp, hvor de kan bevise deres værd og rykke på placeringerne, så vi ved, de kommer til at kæmpe hårdt for pointene!
Alpha
Alpha har været et af de hold, som virkelig har bevist, at de hører til i top 3 i Waoo Ligaen. De har kæmpet godt, og hvis de tager sejren i aften, vil de udbygge tredjepladsen, så den ikke lige sådan kan tages fra dem.
AGF Esport
AGF er et hold, som alle stadigvæk har store forventering til, og efter Copenhagen Games er forventningerne vokset, også selvom de lige nu ligger på en sjetteplads i Waoo Ligaen, lige over Lituya eSports. Det bliver en kamp mellem et erfarent hold og et noget nyere hold, men der kommer med sikkerhed til at være en del fantastiske clutches fra begge sider.  

HUSK AT SE MED!

Nu hvor du har en god idé om, hvem der skal møde hvem i aften, så husk at gå ind på twitch.tv/esport og følg med i kampene. Den første  kamp vil begynde klokken 21:00, hvor Alpha vil gå benhårdt efter en sejr imod AGF Esport.  
 

Login
 Glemt password?
Registrer