WAOO CS:GO LIGAEN #4: Favoritterne blev blæst væk

Det var en spændende aften i Waoo Ligaen #4 med spil, der ikke var til at have forudset. Favoritterne blev blæst af banen og underdogsne tog sejren, og et hold træk sig fra en af kampene. Det var bestemt en kort og begivenhedsrig aften.  

Roughtimes vs Lituya eSports

Desværre endte det med, at Lituya eSports træk sig fra deres kamp, da de var en mand nede. Dette betød at sejren automatisk gik til Roughtimes, som nu ligger på en tredjeplads.  

AGF Esport vs Alpha

Selvom Alpha før kampen lå på en tredjeplads i første division, mens AGF lunede i bunden med en sjetteplads, så kom AGF Esport ikke til kampen uden en vilje til at vinde. Aftens første og eneste map blev Cobblestone.

Line-up:

AGF Esport:
  • siNde
  • zER0B0y
  • TMB
  • CHR1S
  • notaN1dgl
 
Alpha:
  • mupzG
  • Lasse med tre
  • gnuen
  • dezcan
  • m1nd
  AGF Esport kom godt fra start på T-siden ved at tage de første tre runder. I fjerde runde viser Alpha, at de er der og spiller hårdt op imod AFG Esport, dog til ingen nytte da AGF beholdte overhånden. AGF Esport tog de første ti runder uden meget besvær. Det virkede som om, at AGF havde fået mere selvtillid efter at have spillet til Copenhagen Games, noget som klart blev reflekteret i kampen. Man kunne se, hvordan de spillede sammen på en ny, forbedret måde. Men i den ellevte runde vendte Alpha tilbage fra de døde ved endelig at få taget tre runder. Runde fjorten og femten blev delt med en runde til hver. Derfor lød scoren til halvleg AGF Esport 11 – 4 Alpha. Efter halvlegen ændrede det hele sig. Alpha tog pistol runden og begyndte langsomt at samle flere runder sammen. I nittende runde kommer AGF tilbage ved at tage deres tolvte point. Scoren blev så 12 – 7 til AGF Esport. Det virkede som om i den efterfølgende runde, at Alpha kunne mærke presset. De holdt ud og fik plantet bomben, men alligevel gik endnu en runde til AGF Esport. På det tidspunkt gad Alpha ikke at lege mere. Så riflerne blev endelig taget frem og dermed var to runder sikret. Det hele begyndte at se godt ud for Alpha, dog kom AGF ind og skød deres drøm ned. Med deres næstsidste plads ville AGF ikke tabe endnu en kamp, og før man vidste af det, var AGF Esport foran med 15-10. Men Alpha slår man ikke så let ud, da de i seksogtyvende runde kom tilbage på en eco-runde. Alpha tog også syvogtyvende runde til 15-12. Dog besluttede AGF sig alligevel for at lukke mappet og tage den sidste runde. Kampen sluttede AGF Esport 16-12 Alpha. Med kampen overstået betyder det nu, at AGF rykker to pladser op i tabellen og ligger på en fjerde plads, mens Alpha ryger en tak ned på femtepladsen.
Godt spillet, drenge! Vi glæder os til tirsdag til den næste kamp, som vil være imellem Hydr.One og Eastern Wizards!
 

Login
 Glemt password?
Registrer